Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Denizli skandalında ikinci perde

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3'ncü sınıf öğrencisi Ü.T.'nin kaldığı yurdun tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını kopartıp, odasındaki dolapta saklamasının ardından bir skandal daha ortaya çıktı.
Denizli skandalında ikinci perde
16 Kasım 2013 17:22:00
Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3'ncü sınıf öğrencisi Ü.T.'nin kaldığı yurdun tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını kopartıp, odasındaki dolapta saklamasının ardından bir skandal daha ortaya çıktı.

Denizli'de Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurdun tuvaletinde dünyaya getirdiği kız bebeğinin, iddiaya göre başını kesip gövdesinden ayırdıktan sonra cesedi odasındaki ayakkabı dolabında saklayıp, çağırdığı askerdeki erkek arkadaşı F.C.'nin izin alarak gelmesiyle de polise teslim olan PamukkaleÜniversitesi öğrencisi Ü.T.nin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Ü.T.'nin erkek arkadaşı F.C. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. F.C.nin askere gitmeden önce kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunduğu, ancak Ü.T.nin okulu nedeniyle olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı yerleşkesindeki Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Ü.T., yurdun kantininde çalışan 20 yaşındaki F.C. ile tanıştı. İkili bir süre sonra gönül ilişkisi yaşamaya başladı, yaklaşık 9 ay önce F.C. vatani görevini yapmak için askere gitti. İlerleyen dönemde hamile olduğunu öğrenen Ü.T., bu durumu arkadaşları ve ailesinden gizledi.

Tuvalette doğum yaptı

Devlet yurdunda kalan Ü.T., geçen pazartesi günü saat 03.00 sıralarında kaldığı bölümün tuvaletinde doğum yaptı. İddiaya göre, Ü.T., kesici bir aletle, dünyaya getirdiği yaklaşık 3 kilogram ağırlığındaki kız bebeğin başını gövdesinden ayırıp, cesedi kokmaması için çok sayıda poşetin içine koydu ve ayakkabı dolabında saklamaya başladı.

Bebek cesedinin fotoğrafını arkadaşına gönderdi

Bir süre sonra olayın şokunu üzerinden atan Ü.T., bebeğin cesedinin fotoğrafını cep telefonuyla çekerek askerdeki erkek arkadaşı F.C.ye göndererek, biran önce izne gelmesini istedi.

Bunun üzerine erkek arkadaşı F.C. de birliğinden izin alarak Denizli'ye geldi. Daha sonra F.C., kız arkadaşı Ü.T. ile birlikte, bebek cesedinin bulunduğu poşeti alıp avukatları eşliğinde dün saat 15.30 sıralarında Polis Merkezine gitti.

Bebeğin ölü doğduğunu söyledi

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Ü.T.nin bebeğin ölü doğduğunu ve ne yapacağını bilmediği için paniğe kapıldığını söylediği öğrenildi. Polis, Ü.T.nin yurttaki odasında arama yaptı. Savcının incelemesinin ardından ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.