Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Deniz Kadah'ın aklı milli takımda

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 10 gol atan Çaykur Rizesporlu futbolcu Deniz Kadah, A Milli Takım'a çağrılmanın hayalini kuruyor.
Deniz Kadah'ın aklı milli takımda
27 Mart 2016 12:30:00
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 10 gol atan Çaykur Rizesporlu futbolcu Deniz Kadah, A Milli Takım'a çağrılmanın hayalini kuruyor.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 10 gol atma başarısı gösterenÇaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Deniz Kadah, Türkiye Futbol DirektörüFatih Terim'den görev beklediğini, A Milli Takım'a çağrılmanın hayalini kurduğunu söyledi.

Deniz Kadah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de her sezon daha iyisi için mücadele ettiğini, çalışma azminin hiçbir zaman bitmediğini belirtti.

"Kendimi hazır ve iyi hissediyorum"

Türk Milli Takımı'nın çok önemli bir başarı göstererek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığını hatırlatan Deniz Kadah, şunları kaydetti:

"Benim de hedefim orada olmak. Her futbolcunun hayali kendi ülkesini temsil edebilmek. Bunu yapabilirsem çok mutlu olurum. Bunu başarabilmek için her gün çok çalışıyorum. Her idmanda, idmandan sonra çok çalışıyorum. Hedeflerimi her zaman yakalamaya çalışıyorum. Milli takıma gidebilirsem, böyle bir şans yakalarsam çok sevinirim. En çok gol atan Türk futbolcuları arasında yer almak bana milli takım yolunda yardımcı olacaksa çok sevinirim. Fatih Terim hocamız bana bir şans verirse ben kendimi hazır ve iyi hissediyorum. Milli takıma gitmek her futbolcu için çok değerli."

"Çaykur Rizespor'da olmaktan mutluyum"

Hikmet Karaman'ın kendisi ile görüştüğünü ve gelecek sezon takımda görmek istediğini söylediğini kaydeden Deniz Kadah, "Burada mutluyum. Sözleşme çok önemli değil. Takım olarak ilk hedefimiz bu sezona konsantre olmak. Bu sezonu iyi bir şekilde tamamlamak. Benim için gerisi teferruat." ifadelerini kullandı.