Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Darbe kadar vahim

TBMM Başkanı Çiçek, Mısır'da yaşanan katliam karşısında uluslararası camianın tavrının en az darbe kadar vahim olduğunu söyledi.
Darbe kadar vahim
29 Temmuz 2013 00:00:00
TBMM Başkanı Çiçek, Mısır'da yaşanan katliam karşısında uluslararası camianın tavrının en az darbe kadar vahim olduğunu söyledi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mısır'da halkın iradesine karşı yapılan askeri darbeyle başlayan süreçte ve dün gece meydana gelen katliam karşısında uluslararası camianın gösterdiği tavır ve umursamazlığın en az darbe kadar vahim olduğunu söyledi.

"Mısır'da halkın iradesine karşı yapılan askeri darbeyle başlayan süreçte ve dün gece meydana gelen katliam karşısında uluslararası camianın gösterdiği tavır ve umursamazlık, en az darbe kadar vahimdir" diyen Meclis Başkanı Çiçek, şöyle konuştu: "Orada insanlar hayatlarını kaybederken uluslararası camianın kutuplarda sıkışmış iki balinaya karşı gösterdikleri hassasiyeti göstermemiş olmaları, uluslararası toplumun ve camianın yeteri kadar vicdanının ve ahlakının olmadığının da en açık göstergesidir. Mübarek bir ramazan gününde yaşanan bunca olaylar karşısında vicdanı ve insafı olanları, darbeye ve darbecilerin yapmış oldukları katliamlara karşı sessiz kalmamaya, ben insanlıklarının gereği ne ise onu yapmalarına davet ediyorum."

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme