Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlıklı bir bunu yapamaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'ne iştirak etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlıklı bir bunu yapamaz!
20 Nisan 2018 20:53:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'ne iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları...

"BİZİM İNANCIMIZDA BÖYLE BİR ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞI YOK"

Her türlü bağımlılık bana göre kişinin harakiri yapması demektir. Bizim inancımızda da böyle bir özgürlük anlayışı yoktur. Biz insan olarak yaşatmakla mükellefiz. Bağımlılıkla mücadeleyi sadece devletin ya da Yeşilay gibi kuruluşların vazifesi olarak göremeyiz. Tam bir seferberlik ruhu içinde bu süreçte elini taşın altına koymalı.

OLAYLI DERBİ: SAĞLIKLI BİRİNİN BUNU YAPMASI MÜMKÜN DEĞİL

Dün akşamki maçta yaşadığımız hadise... Hep fair play diye konuşuyoruz. Bakıyoruz korner atışına geliyor bir futbolcu, arkadan çakmaklar, bilmem neler atılmaya başlanıyor. Ya ne oluyor? İçeride bir sıkıntı yok. Gayet güzel seyrettiğimniz bir maç var... Daha sonra ülkemizde güzide teknik direktörlerden birinin başına beş dikiş atılıyor. Buna hakkımız var mı? Kişi kimdir bilmiyorum? Sağlıklı birisinin bunu yapması mümkün değil. Olmaz ya... Var burada bir şey, burada bir su kaçığı var. Bizim bunu kontrol altına almamız lazım.

"MİLLİ SEFERBERLİK RUHUYLA MÜCADELEYE DAVET EDİYORUM"

Bağımlılık aldı başını gidiyor. İki yaşında, üç yaşında çocuğun elinde telefon. Teknolojinin esiri altına gidiyoruz. Bağlanacak bir dost, bir arkadaş ya da bir aile ferdi bulamayan gençlik çareyi sanal ortamlardaki sahte karakterlerde arıyor. Çocuklar internet zorbalarının tuzağına düşebiliyor. Ruhundaki açlığı giderememiş çocuklarımız DEAŞ gibi FETÖ gibi ihanet şebekelerinin ağına takılabiliyor. Bizim buna sessiz kalmamız mümkün değil. Milletimizi seferberlik ruhuyla mücadeleye davet ediyorum. Bağımlılıkla mücadele bir vatan görevidir.