Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
35.14
Gram Altın
2465.13
BIST 100
10728.29
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Cristiano Ronaldo Fransa ile savaşa gireceğiz!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Slovenya maçının ardından konuştu. Yıldız oyuncu, "Fransa ile savaşa gireceğiz" dedi.
Cristiano Ronaldo  Fransa ile savaşa gireceğiz!
02 Temmuz 2024 09:54:44
Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Slovenya maçının ardından konuştu. Yıldız oyuncu, "Fransa ile savaşa gireceğiz" dedi.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Slovenya maçının ardından yaptığı açıklamalarda önemli değerlendirmelerde bulundu. EURO 2024'te çeyrek finale yükselen Portekiz'in kaptanı Ronaldo, maç ve kaçırdığı penaltı hakkında konuştu.

Ronaldo, karşılaşma ve kaçırdığı penaltı hakkında şunları söyledi: "Başlangıçtaki üzüntü, sondaki sevinçtir. İşte futbol budur. Anlar, açıklanamaz anlar. Takımı öne geçirecek penaltıyı kaçırdım. Jan Oblak iyi bir kurtarış yaptı. Penaltıyı tekrar izlemem lazım, iyi mi kötü mü vurdum bilmiyorum ama tüm yıl boyunca bir kez bile kaçırmadım ve en çok ihtiyacım olduğu anda Oblak kurtardı."

Takımın Performansı

Ronaldo, Portekiz'in hak ettiği bir galibiyet aldığını belirterek, "Portekiz hak etti çünkü oyunu daha fazla kontrol ettik. Slovenya maçın neredeyse tamamını savunma yaparak geçirdi. Bu çok zor bir iş ve tüm takımı, özellikle de çok iyi üç kurtarış yapan kalecimizi tebrik etmek gerekiyor." dedi.

Fransa Maçı

Yıldız oyuncu, çeyrek finalde karşılaşacakları Fransa maçı hakkında da iddialı konuştu: "Fransa'ya karşı zor bir maç oynayacağız ve savaşa gireceğiz."

Ronaldo, sorumluluk almaktan korkmadığını vurgulayarak, "Gördüğünüz gibi penaltıyı kaçırdım ama ilk penaltıyı atan ben olmak istedim, gerektiği zaman sorumluluğu üstlenmelisiniz. Korkamazsınız, ben hiçbir zaman olaylarla doğrudan yüzleşmekten korkmadım. Bazen doğru yapıyorum, bazen doğru yapamıyorum ama vazgeçmek benden asla duyamayacağınız bir şey." ifadelerini kullandı.

Son olarak, EURO 2024 hakkında konuşan Ronaldo, "Şüphesiz ki EURO 2024 benim için son Avrupa Şampiyonası olacak." diyerek sözlerini noktaladı.