Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.23
Gram Altın
2992.23
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

ÇÖZÜM SÜRECİNDEN RAHATSIZLAR

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Paralel yapının 'Çözüm Sürecin'den de rahatsız olduğunu söyledi.
ÇÖZÜM SÜRECİNDEN RAHATSIZLAR
21 Mart 2014 16:16:00
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Paralel yapının 'Çözüm Sürecin'den de rahatsız olduğunu söyledi.

Özlem Doğan

Gündoğdu, "Biz de ırkları tokuşturma yoktur. 76 milyon eşit yurttaşlık istiyor. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesine de "Çözüm Süreci"ne de destek olduk, destek oluyoruz" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arnavutköy Sosyal Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Gündoğdu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bu hukuksuzluğun üzerine gidilmeli

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, illegal dinlemeleri eleştirdi, sosyal medya üzerinden algı operasyonuna girişenleri kınadı. Gündoğdu, "Dinlemeler meselesinde birileri telefon açıyor, "Başkanım geçmiş olsun dinlenmişsiniz" diyor. Bir başka arkadaş arıyor, "Başkanım benin adım dinleme listelerinde yok. Ben de bir eksiklik mi var?" diye soruyor. Kimisi ise bana telefon açıyor, "Başkanım sizi aradım, beni de dinlesinler diye" tepkisini dile getiriyor. Anlaşılan beni dinlememişler. Dinleselerdi İsrail'e terörist devlet dediğimi duyarlardı. Beni dinleyeceklerine Allah'ı dinleselerdi, anne ve babanızın evine bile izinsiz girilmemesi gerektiğini bilirlerdi. Selam Örgütü ile ilintileyip dinlenilmemizden dolayı bir rahatsızlığımız yok ama bir kıbleye yönelmiş olduğumuz arkadaşlarımızın bizi dinlemesi elbette bizi üzüyor. Bu hukuksuzluğun üzerine gidilmeli, algı operasyonunu devreye sokanların hesap vermesi sağlanmalı" diye konuştu.

Çözüme destek verdik, veriyoruz

17 Aralık Küresel operasyonun Gezi olaylarının devamı olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, paralel yapının 'Çözüm Sürecin'den de rahatsız olduğunu söyledi. Gündoğdu, "Biz de ırkları tokuşturma yoktur. 76 milyon eşit yurttaşlık istiyor. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesine de "Çözüm Süreci"ne de destek olduk, destek oluyoruz. Akil İnsanlar Heyeti'nde yer almayı millet tarafından verilmiş bir görevin ifası olarak gördük. Türkiye'yi tabiri caizse karış karış gezdik. Çözüm iradesini destekleyecek girişimlerin ya öncüsü ya da paydaşı olduk. Çözüm süreci ve sonrasında açıklanan demokratikleşme paketi 30 yıllık kanın durması için yakalanan tarihi bir fırsattır. Şimdi "çözüm sürecinden kimler neden rahatsız olur?" bu soruyu sormak lazım. Kendi iç sorunlarını çözen bir Türkiye istemiyorlar. Büyük Türkiye ideali illegal yapıları rahatsız ediyor. Küresel operasyonu devreye sokanların bir amacı da Çözüm Sürecini bozmak. 17 aydır bölgeden şehit haberi gelmiyor ve bu karanlık yapıları rahatsız ediyor" dedi.

HER TÜRLÜ DAYATMAYA KARŞIYIZ

"Millete yönelik küresel vesayet operasyonuna dik duracağız" diyen Gündoğdu, her türlü dayatmaya karşı çıkacaklarını ifade etti. Gündoğdu, "Memur-Sen olarak, siyasetin kuşatılmasına, sivil siyasetin alanının daraltılmasına, başka bir ifadeyle vesayet taraftarlarının salıverilmesine ve milli irade yanlılarının elinin kolunun bağlanmasına hep karşı olduk, bundan sonra da karşı duracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme