Dolar (USD)
34.17
Euro (EUR)
38.14
Gram Altın
2920.00
BIST 100
9777.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP'li vekil Namık Havutça'ya babalık davası açıldı

Eskişehirli doktor H.K, 2 yaşındaki oğlunun babası olduğu iddiasıyla CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'ya dava açtı.
CHP'li vekil Namık Havutça'ya babalık davası açıldı
17 Eylül 2015 10:05:00
Eskişehirli doktor H.K, 2 yaşındaki oğlunun babası olduğu iddiasıyla CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'ya dava açtı.

Eskişehir'de görev yapan Doktor H.K., politikacı Namık Havutça ile yaşadıkları ilişkiden 2 yaşında bir oğlu olduğunu, ancak Havutça'nın bunu kabul etmediğini öne sürerek Ankara 6. Aile Mahkemesi'nde babalık davası açtı. Havutça, evli ve 2 çocuk babası.

22 EKİM'DE DURUŞMA YAPILACAK

Havutça ile 2011 yılında Ankara'da tanıştıklarını belirten H.K. ise, davayla ilgili dosyaya gizlilik kararı getirildiğini, bu yüzden ayrıntılı konuşmak istemediğini 22 Ekim'de yapılacak duruşmada her şeyin ortaya çıkacağını söyledi.

Mahkeme 10 Temmuz'da yapılan duruşmada davacı tarafa cevap vermeleri için süre tanıdı. Havutça, davayı seçimler öncesi kendisine ve partisine zarar vermek için kurulan bir tezgah olarak niteledi.

HAVUTÇA İDDİALARI YALANLADI

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ise, hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu ilk olarak sosyal paylaşım sitesi hesabından partililere duyurdu.

SEÇİM TEZGAHI

Havutça, açılan babalık davasının seçimler öncesi kendisine ve partisine zarar verilmek için kurulan bir tezgah olduğunu söyledi. Havutça, "Tezgah belli. Ben 3. sıra adayıyım. Diğer 2 vekil arkadaşımla da uğraşıyorlar. Amaç 3'ümüzden birini kaydırmak" dedi.

Havutça açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Sevgili CHP'li yol arkadaşlarım, 1 Kasım süreci devam ederken şahsımla ilgili özel hayatıma ilişkin bir karalama ve linç kampanyası başlatıldı. Bizimle siyaseten mücadele edemeyen bu çevreler, bu tür saldırılarla prim yapmaya çalışıyor. Avukatlarım bununla ilgili hukuki süreç başlatmıştır."