Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP yandaşı Şirin Payzın incinmiş!

29 May 2023 13:30:00
Seçim zaferini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki balkon konuşmasıyla taçlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıl daha ülkenin başında olacağı gerçeği muhalifleri kızdırıyor. Öyle ki gazeteci Şirin Payzın, hiçbir şeye değil atılan "Selo'ya idam" sloganına taktı. Üzüldüğünü söyleyen Payzın, gündem oldu.

27 milyondan fazla oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, büyük zaferini önce Kısıklı'daki evinin önünde ardından da Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kutladı. 21 yıllık iktidarı döneminde yaptıklarını anlatan Erdoğan, yeni hedefleri için de "Biz yaptık, yine yaparız." dedi. Muhalefetin de nasibini aldığı konuşmalar sırasında vatandaşlar "Selo'ya idam" sloganları attı.

Şirin Payzın, sloganlardan rahatsız oldu

Çıktığı Halk TV ekranında seçim sonuçlarını değerlendiren Payzın, sloganlardan rahatsız oldu. Demirtaş ile ilgili içinde tutamadıklarını, sesli bir şekilde dile getirdi.

"Demokrasimiz adına üzüntü verici"

Elindeki telefonu bırakamadan yorum yapan Payzın, "Biraz önce sarayda yaptığı balkon konuşması sırasında atılan sloganlar demokrasimiz adına üzüntü verici. Çünkü Selahattin Demirtaş'a idam sloganları atıldı." dedi.
Bu sözler bir anda sosyal medyada gündem oldu.
Payzın'ın söylemlerine tepki gösteren kullanıcılar, rahatsızlığından memnuniyet duydu.