Dolar (USD)
34.00
Euro (EUR)
37.84
Gram Altın
2820.57
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan'dan Pençe Kartal-2 mesajı

12 Şubat 2021 16:38:16
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 Operasyonuyla ilgili, "33 teröristi etkisiz hale getirdik. Bu mücadeleyi yürüten Mehmetçik'ten Allah razı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, Konya, Malatya, Mardin, Sakarya, Şanlıurfa, Trabzon, Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar:

-Önceki gün Irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlerimize rahmet, ailelerine ve milletime de başsağlığı diliyorum. Irak'ın kuzeyinde 33 teröristi etkisiz hale getirdik. Bu mücadeleyi yürüten Mehmetçik'ten Allah razı olsun.

-Salgında birçok ülkede gençler sıkıntılar yaşadı. Bu küresel salgında, gençlerimizle omuz omuza bir mücadele yürüttük. Türkiye, bu süreci sağlık alt yapısıyla en az sıkıntıyla atlatıyor.

-Gençlerimizin her alanda ortaya koyduğu başarılarla gurur duyuyoruz.

-Artık kendi taktiklerini uygulayan bağımsız bir Türkiye var. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, gençlerimize kariyer fırsatları da sunabiliyoruz. Yerli otomobili sizler yapacaksınız.

-Tüm provokasyon gayretlerine rağmen milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü olduğu dönemdeyiz. Üniversitelerimizi marjinal grupların eylem sahası olmaktan çıkartıp bilim yuvaları halinde sizler getireceksiniz.

-Spor tesislerini ülkemizin her köşesinde yaygınlaştırarak, gençlerimizin beden sağlığına verdiğimiz önemi gösterdik.

-5G ve fiber altyapısıyla ilgili çalışmaları tamamlayarak gençlerimizi geleceğin dijital dünyasıyla buluşturacağız.

Ayrıntılar geliyor...