Dolar (USD)
34.30
Euro (EUR)
37.03
Gram Altın
3030.20
BIST 100
8908.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan: İsrail bölgesel bir çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor

​Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti bu tarz saldırılarla bölgesel bir çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. İsrail ve destekçilerinin bu oyununa gelinmemesi son derece önemlidir." dedi.
Erdoğan: İsrail bölgesel bir çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor
26 Ekim 2024 16:46:01
​Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti bu tarz saldırılarla bölgesel bir çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. İsrail ve destekçilerinin bu oyununa gelinmemesi son derece önemlidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Hataylı kardeşlerimizin tamamına hizmet götüreceğiz. Bizde ayrımcılık olmaz. Asıl olan milletimizin hayır duasını almaktır. Sizlere aşkla hizmet edeceğiz. 6 Şubat'ta asrın felaketini yaşadık. Dünyanın 90 ülkesinden daha geniş alanı etkiledi. 350 bin 430 konutun ihalesini gerçekleştirdik. 101 bin 254 tanesini teslim ettik.

Terör baronları, emperyalizmin uşakları hiçbiri Türkiye Yüzyılı ülkümüzde aramıza giremez. Türkiye çok büyük devlettir. Biz 2 bin 200 yılı aşan hafıza ile değerlendiriyoruz. Bir adım atmadan her şeyi hesaba katıyoruz. Kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize yürüyeceğiz. Terörün olmadığı Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz. Tük, Kürt, Arap demeden 85 milyon kardeşçe yaşayacağız. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacaklar. İç cephemizi sarsamayacaklar. Kardeşliğimizi bozamayacaklar.

Önümüze çıkan engelleri aşarak, kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Ülkemizde olan tüm araçları, bütün imkanları kullanarak terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz. Bu topraklar üzerinde daha nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız.

Millet olarak birlik ve beraberliğimiz her türlü hainliğin, her türlü alçaklığın, her türlü sabotaj girişiminin fevkindedir. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak. Hedeflerine ulaşamayacaklar. İç cephemizi sarsamayacaklar. Ezeli ve ebedi kardeşliğimize pusu kuramayacaklar. Aramıza nifak tohumları ekemeyecekler. Hep beraber Türkiye olmamızı engelleyemeyecekler. Kardeşliğimizi bozamayacaklar. Öyleyse emin adımlarla, yarınlara yürüyor muyuz? Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum. Hatay'dan güçlü bir destek bekliyorum. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum.

Bu vesileyle dün gece İsrail saldırganlığının hedefi olan komşumuz İran'a ve İran hükümetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti bu tarz saldırılarla bölgesel bir çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. İsrail ve destekçilerinin bu oyununa gelinmemesi son derece önemlidir. İsrail bu anlayışla, bu kafayla bir yere varamayacak. Duamız şu: Ya Kahhar ismi şerifi üzmetine Allah'tan bunların kahrını bekliyoruz.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme