Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2413.86
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Büyük maç olaylı başladı

Fransa'nın Stade de France Stadyumu'ndaki Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği final mücadelesi üç kez ertelendi.
Büyük maç olaylı başladı
28 May 2022 23:07:12
Fransa'nın Stade de France Stadyumu'ndaki Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği final mücadelesi üç kez ertelendi.

Real Madrid ve Liverpool'un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finalinde 2021/22 sezonunun şampiyonu bugün belli olacak.

Büyük maç 3 kez ertelemeyle başladı

Fransa'nın Stade de France Stadyumu'ndaki Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği final mücadelesi üç kez ertelendi. TSİ 22.00'de başlaması gereken mücadele ilk olarak 22.15, ardından 22.30 ve daha sonra da 22.36'da başlayacağı açıklandı.

Dev mücadele 22.36'da hakem Clement Turpin'in düdüğüyle başladı.

Tüm dünyada ekran başına kilitlenen milyarlarca taraftar bu duruma isyan etti. Stat çevresinde oluşan yoğunluğa Fransız polisler biber gazıyla müdahale etti.

UEFA açıklama yaptı

UEFA'dan yapılan açıklamada, stadyum dışında yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarların içeriye giremediği ve stadyum çevresindeki yoğun trafik nedeniyle bazı taraftarların maça gelemediği belirtildi.

Fatih Terim Türkiye'yi takdir etti

Dev finalin yorumcusu Fatih Terim, Paris'te organizasyon eksikliğini eleştirirken Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Terim açıklamasında, ''Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber 7