Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bundan sonra eski Türkiye anlayışı bitmiştir

Başbakan Davutoğlu, 'Bundan sonra eski Türkiye anlayışı bitmiştir. Eski Türkiye anlayışına sahip çıkanlar Sayın Bahçeli gibi tarihin çöplüğünde yerlerini alırlar ama milletin kalbinde yer edinemezler' dedi.
Bundan sonra eski Türkiye anlayışı bitmiştir
29 Kasım 2014 14:42:00
Başbakan Davutoğlu, 'Bundan sonra eski Türkiye anlayışı bitmiştir. Eski Türkiye anlayışına sahip çıkanlar Sayın Bahçeli gibi tarihin çöplüğünde yerlerini alırlar ama milletin kalbinde yer edinemezler' dedi.
Erzurum İl Kongresinde açıklamalarda bulunan Başbakan Davutoğlu muhalefeti eleştirdiği sırada salondan "vur vur inlesin, muhalefet dinlesin" sesleri yükseldi. Atılan sloganlar karşılığında Başbakan "Madem istiyorsunuz, o zaman vurmaya başlayalım" dedi.
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;
''İlk kongremizin talimatını Erzurum olarak verdim. Erzurum istiklalimizin teminatıdır. Sizler bize Nene Hatun'un emanetisiniz. Nene Hatun bütün asırlar için örnektir.
İKİ KONGRE ARASINDA MANEVİ BAĞ VAR
İlk kongremizi buradan başlatmamızın sebebi, vatan ne zaman dara düştüğünde Erzurum ona sığınak oldu. Milli iradenin direnişinin başladığı il. Bugün de milli iradenin teminatı AK Parti'dir. Bu iki kongre arasında bir manevi bağ var.
OLAĞANÜSTÜ HİZMETLERE İMZA ATTIK
En kısa zamanda Erzurum'a 10 bin kişilik bir spor salonu yapılacak. Erzurum yüzde 70'e varn oylarla desteğini verdi. Bizler 12 yıl içinde olağanüstü hizmetlere imza attık. 3 kez milli iradeye darbe yapılmak istendi.
AK PARTİ DİMDİK DURDU
AK Parti kadroları bu provakasyonlar karşısında dimdik durdu ve bu komploları bozdu. Ağaç için gezi olaylarında vandallık yapıldı. 6-7 Ekim olaylarına komplo faaliyetleri içerisine girdiler. 30 Mart seçimlerinde halk çatıya bakmadı temele baktı. Kobani ve Gezi Olaylarından yeni bir komplo çıkarmak
istediler.
KİMSE BİZE İHANET İSNAD EDEMEZ
Biz gidip onurlu bir şekilde miting yapıp,Tuncelili kardeşlerimize seslendik. Sayın Bahçeli ne yaptı? Gidip Tunceli'de sadece bir kaç partilisine seslendi geldi. Sayın Bahçeli'ye sesleniyorum! Güzel bir başlangıç yaptınız devam edin diğer Hakkari'ye, Bingöl'e ve illere de bekleriz.
KİMSE VATANDAŞA EL ÖPTÜRMESİN!
Kimse bu ülke için çalışan AK Parti kadrolarına ihanet isnad edemez. Devlet el öptürmez, devlet diz çöktürmez. Devlet Bey'in insanlara nasıl el öptürdüğünü biliyoruz. Burada talimat veriyorum. Kimse vatandaşa el öptürmeyecek. Hiçbir devlet memuru el öptürmeyecek.
BAHÇELİ CHP'YLE İŞBİRLİĞİ YAPTI
Bahçeli Tunceli'ye CHP'yle işbirliği içinde gitti. Hayırlı olsun. Biz işbirliğini sadece milletle yaparız. Ama yine Bahçeli'nin gidişini olumlu buluyorum. Umarım bütün şehirlere gider. Gezi'de bütün dünyayı ayağa kaldırmaya çalışanlar Yalova'da sessiz kaldı.Milletin size oy vermeye niyeti yok.
MİLLET ÇATIYA DEĞİL TEMELE BAKAR
30 Martta millet gereken cevabı verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında çatı adayıdiye birisini çıkardı. Bu millet çatıya bakmaz temele bakar temele, temelde iman var mı yok mu. Biz bu temelden hareket ettik. Bakıyorum ki Erzurum bir kez daha milli iradeye sahip çıkmaya hazır.