Dolar (USD)
34.18
Euro (EUR)
38.07
Gram Altın
2925.93
BIST 100
9781.12
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bülent Arınç NTV sunucusunu azarladı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme dair konularda önemli açıklamalarda bulunurken, NTV sunucusunu azarladı...
Bülent Arınç NTV sunucusunu azarladı!
03 Ağustos 2015 12:12:00
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme dair konularda önemli açıklamalarda bulunurken, NTV sunucusunu azarladı...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşte Bülent Arınç'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

TSK operasyonlar düzenliyor. Hükümet açısından analar ağlamasın söyleminden terörün kökü kazınana kadar mücadeleye devam denildi. Bu noktaya nasıl gelindi?

Zor olumsuz bir sorudan başladınız ama gündemde bu var maalesef. Maalesef PKK'nın saldırıları acımasızca devam ediyor kalleşçe pusular kurmak suretiyle... Yüksek yoğunluklu bir çatışma. Çözüm sürecinde en iyi noktaya gelmek için çabaladık. Süreç içerisinde de örgüt ve örgüt bileşenlerinin cana mala insana yönelik karakollara saldırmayan mayın döşeyerek askere polise pusu kurmayan bir süreç geçirdik.

Kamu güvenliği esas olacak, süreç buna göre ilerleyecek. Son günlerde Zergele ismindeki bir yere yapılan operasyonda sivillerin hedef alındığı söylendi. Bu PKK'nın ve onun propagandasını yapan unsurların alçakça bir yalanıdır. Operasyonlarda insani amacı her zaman gözetiyoruz. Masum insanlara ve sivillere yönelik operasyon yapılmadı.

Türkiye içinden de çözüm sürecini bitirmek isyenler var. 7 Haziran seçimdir HDP yüzde 13 ile barajı aştı. Buna saygısızlık etmeyiz.''

''BOŞUNA ÇABA GÖSTERME''

"HDP'liler Başbakanıımzla görüştükten bir gün sonra 'biz sırtımızı PYD'ye YPG'ye YPJ'ye dayadık diyor" diyen Arınç'a sunucu Ahmet Arpat 'ama daha sonra o sözler için açıklama yaptılar' diyerek düzeltmek istedi. Arpat'ın sözünü kesen Arınç sunucuyu uyararak "Biz bunları tevil edecek değiliz Ahmet Bey, sen boşuna çaba gösterme. PKK saldırılarında insanlarımız hayatlarını kaybediyor. Bunlar da çıkıp 'ey PKK insanlar ölüyor yapma' diyemiyor. Malazgirt saldırısını kimlerin yaptığını gösteren telsiz kayıtları var elimizde" dedi.