Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Bu bir suç duyurusudur!

Kendini tarikat şeyhi olarak tanıtan Yakup Haşimi hakkında 14 Ocak’ta yaptığımız “Yeni bir FETÖ mü?” başlıklı haber üzerine gazetemize tehdit mesajları yağmaya başladı. Çalışanlarımızı ölümle tehdit eden Haşimi yandaşları “Dikkat edin ölüm yakındır, bir gece ansızın gelir” dedi.
Bu bir suç duyurusudur!
16 Ocak 2019 08:10:00
Kendini tarikat şeyhi olarak tanıtan Yakup Haşimi hakkında 14 Ocak’ta yaptığımız “Yeni bir FETÖ mü?” başlıklı haber üzerine gazetemize tehdit mesajları yağmaya başladı. Çalışanlarımızı ölümle tehdit eden Haşimi yandaşları “Dikkat edin ölüm yakındır, bir gece ansızın gelir” dedi.

KORAY TAŞDEMİR

Hakaret, küfür, tehdit…

Haşimi’nin Başkan Erdoğan ve AK Parti’ye düşman olduğu ve FETÖ’nün hain darbe girişimi karşısında müritlerinin sokağa çıkma isteğine olumsuz cevap verdiği iddialarını yazdık. Bunun yanında Haşimi’nin çeşitli sohbetlerinde Allah ile Peygamber Efendimiz’in düğününe katılığı ve Bediüzzaman’ın cinsiyeti olmadığı yönünde konuştuğu iddialarına da sayfalarımızda yer verdik. Yaptığımız haber üzerine gazetemizi telefonla arayan Haşimi’nin yandaşları, hakaret ve küfürle çalışanlarımızı tehdit etmeye başladı. Gazetemizin resmi Facebook hesabına Yusuf Kenan Topkaya isminden gelen bir mesajda da açık bir ifadeyle Milat Gazetesi çalışanları ölümle tehdit edildi. Mesajda, “Söyledikleriniz güneşi son görüşünüz olmasın” denildi.

İşte o tehdit mesajı:

"Bu günkü (14.01.2019) tarihli sayınızın ilk sayfasında, Koray Taşdemir imzalı bir haber var! Bu milletin asli unsurları olan bizler ki “Bu milletin taa kendisiyiz! Asla sizin gibi kriptoların milletle devleti karşı karşıya getirmesine müsaade etmeyiz bilesiniz! Derhal, yaptığınız haberin tekzibini bekliyorum. Ayrıca, o Koray Taşdemir denilen kubur faresinin ve ona bu haberi yapmada destek izin kolaylık veren her kim ve kimselerin de bu konunun ortağı olduğunu kabul edeceğimi bilmelisiniz! Üzerimize attığınız bu çamurun bize zararı olacağı gafletinden sizi kurtarmak isterim! Genel yayın yönetmeninizden çaycınıza kadar bir cümle topunuzun (bu konuya müdahil olanlar) nasıl kriptocu olduğunuzu bilmekteyiz. Devletçilik oynayarak devletin altını oyduğunuzu çok iyi biliyoruz! Bizler (bu millet olarak) 15 Temmuz da pirincin içindeki siyah taşları ayıkladık.”

Ölüm bir gece ansızın gelir!

Tehditlerini sürdüren mürit, “Sıra sizin gibi beyaz taşların ayıklanmasına geldi! Zaten böylesi garabet bir haberi yapmakla da kendi kendinizi ifşa etmiş oldunuz! Sizi iyi tanıyoruz! Kimlere köpeklik ettiğinizi de gayet iyi biliyoruz! Siz de beni tanıyın! Kimliğim kişiliğim alnım her şeyim açık bakabilirsiniz! Şerefinizi değiştirdiğiniz dolarları boğazınıza doldurmadan bu hayata gözlerimi yummam biiznillah! Elinizi, gözünüzü, kirli sözlerinizi, berbat nefesinizi, kubur faresi civcivleşmelerinizi üzerimizden derhal ve ivediklikle çekin! Güneşi son görüşünüz olmasın söyledikleriniz! Dikkat edin ölüm yakındır, bir gece ansızın gelir!” şeklinde ölüm mesajları yağdırdı.