Dolar (USD)
32.44
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2419.72
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Beşiktaş Olcay'ı arıyor

F.Bahçe ve Karabük yenilgileriyle büyük moral bozukluğu yaşayan Beşiktaş, takımın neşe kaynağı Olcay'ın olmaması nedeniyle bu sorunu aşamıyor..
Beşiktaş Olcay'ı arıyor
14 Şubat 2017 15:37:00
F.Bahçe ve Karabük yenilgileriyle büyük moral bozukluğu yaşayan Beşiktaş, takımın neşe kaynağı Olcay'ın olmaması nedeniyle bu sorunu aşamıyor..

Beşiktaş, Olcay Şahan'ın eksikliğini her geçen gün daha çok hissetmeye başladı. Olcay'ın Trabzonspor'a gitmesinden sonra takım içinde yaşanan enerji düşüklüğü, teknik direktör Şenol Güneş'in de dikkatini çekiyor... Tecrübeli teknik adam, Olcay Şahan'ı Trabzonspor'a gönderirken boşluğunu bu derece fazlasıyla hissedeceğini düşünmemişti belki de... Fakat özellikle F.Bahçe maçından sonra yaşanan 5 günlük süreçte tecrübeli teknik adam, Olcay'ı inanılmaz şekilde aradı. Çünkü Olcay, galibiyetlerde olduğu gibi yenilgilerin ardından da takımın en önemli harcıydı. Daha önceki yıllarda yaşanan her yenilgi sonrasında 29 yaşındaki futbolcu başta Oğuzhan ve Necip olmak üzere tüm arkadaşlarını toplar, deyim yerindeyse herkesi hayata döndürürdü. Yenilgilerin sonrasında bile takım otobüsünde espriler yaparak kara bulutları dağıtan Olcay, tüm futbolcuların yüzünü güldürürdü.TEKNİK HEYET ÇARE ARIYORBeşiktaş'ın Fenerbahçe yenilgisi sonrasında da Karabük dönüşünde de takım otobüsünde adeta ölü toprağı varmış gibi bir hava yaşanırken: Olcay gibi bir isim olmadığı için aynı sıkıntılı sürecin Ümraniye'de de devam etmesi teknik heyetin keyfini kaçırmış durumda.18 MAÇA ÇIKTIBeşiktaş formasıyla bu sezon 18 resmi maça çıktıktan sonra Trabzon'a giden ve 6 maçta 1 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen Olcay; sade.