Dolar (USD)
34.07
Euro (EUR)
38.06
Gram Altın
2842.83
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım başladı... Vodafone Arena'daki Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması öncesi Cim bom taraftarına büyük müjde! Beşiktaş- Galatasaray maçında deplasman yasağı kalkıyor mu? Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?' Dev derbi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta?
20 Eylül 2016 12:58:00
Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım başladı... Vodafone Arena'daki Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması öncesi Cim bom taraftarına büyük müjde! Beşiktaş- Galatasaray maçında deplasman yasağı kalkıyor mu? Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?' Dev derbi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

Beşiktaş-Galatasaray derbisi Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk büyük düellosu olacak.

Beşiktaş geçtiğimiz sezon şampiyonluk zaferi yaşadığı Vodafone Arena'da Galatasaray'ı ilk kez ağırlayacak.Galatasaray Beşiktaş deplasmanından en az 1 puanla ayrılmayı hedeflerken, Beşiktaş tamamen dolu tribünler önünde zafere uzanıp zirve yarışını sürdürmek istiyor.Beşiktaş-Galatasaray maçı ile ilgili merak edilen sorular. Her zaman olduğu gibi, 'Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?' sorusunun cevabı ile diğer detayları aktarıyoruz.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİ SAAT 20.00'DE

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı 24 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Vodafone Arena'da oynanacak ve Lig TV'den şifreli olarak naklen yayınlanacak.Derbi öncesi merak edilen 'deplasman yasağı kalkacak mı?' sorusu da yanıtını buldu. Kulüpler Birliğitemsilcileri ile İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı. İl Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yasağın kalktığının resmen açıklanması bekleniyor.

FİKRET ORMAN: VODAFONE ARENA'DAKİ İLK DERBİYİ KAZANMAK İSTİYORUZ

Fikret Orman, bu hafta oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray maçında gülen tarafının Siyah Beyazlı ekibin olması temennisinde bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün, TEMSA Maraton ile Vodafone Arena'da yaptığı ulaşım sponsorluğu anlaşmasının toplantısında konuşan Başkan Orman, "Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbiyi kazanmak istiyoruz. O yüzden ilk derbiyi çok önemsiyoruz. Her derbinin kendine özgü hikayesi olur. Sahada oyuncuların karar vereceği, izleyenlerin hoşça seyredecekleri, anı olarak kalacak bir maç olmasını temenni ediyorum. Şansın bizden yana olmasını umut ediyorum." ifadelerini kullandı.Derbi maça Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i davet edip etmediğine yönelik soru üzerine Orman, "Dursun Özbek'le konuşmadım. Böyle bir şeye gerek yok. Dursun bey gelirse ilk derbiyi izlemekten keyif alırız." dedi.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi iki takım da son oynadıkları maçlarını kazanmışlardı. Beşiktaş deplasmanda hiç yenemediği Akhisar'ı Talisca ve Rodellaga'nın kendi kalesine attığı gollerle, Galatasaray ise Çaykur Rize yine aynı skorla Eren Derdiyok2un golleriyle yenmişti.

İŞTE BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİNİN HAKEMİ

24 Eylül Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini Ali Palabıyık'ın yöneteceği öğrenildi. MHK, sezonun ve Vodafone Arena'nın ilk derbisini yönetecek isimi belirlerken, ince eleyip sık dokudu. Yapılan inceleme ve istatistiklerde Halis Özkahya'nın sakatlığının bulunması, Cüneyt Çakır'ın FIFA seminerinde olması, Umut Meler ve Volkan Bayarslan gibi isimlerin deneyimsiz olması nedeniyle derbiyi yönetecek aday hakem sayısı 3'e indirildi. Bu isimler Bülent Yıldırım, Mete Kalkavan ve Ali Palabıyık oldu. Kalkavan, geçen sezon iyi performans sergilese de bu sezona daha vasat başladığı öngörülerek MHK yönetimi tarafından elendi. Hakem atama komitesi, Yıldırım ve Palabıyık arasında uzun süre düşündü ve geçen hafta dinlendirilen Ali Palabıyık'ta karar kılındı..

DEMBA BA VODAFONE ARENA'DA OLACAK

Beşiktaş'ın Senegalli eski golcüsü Demba Ba, Spor Toto Süper Lig'de 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini statta izleyecek.

İki sezon önce siyah-beyazlı formayı terleten ve kısa sürede Beşiktaş taraftarının büyük sevgisini kazanan Ba, sosyal medyadaki hesabından yaptığı Vodafone Arena paylaşımına, "Cumartesi günkü derbi için hazır mısınız? Ben hazırım. Vodafone Arena'daki ilk maçım unutulmaz olacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta 2014-2015 sezonunda forma giyen Demba Ba, 44 resmi maçta 27 kez fileleri havalandırmıştı. Siyah-beyazlı ekipten Çin Süper Lig takımlarından Shanghai Shenhua'ya transfer olan Ba, ayağı kırıldığı için uzun süre sahalardan uzak kalacak.

INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Demba Ba, Instagram'dan yaptığı paylaşımda Beşiktaş-Galatasaray derbisini Vodafone Arena'da izleyeceğini şu sözlerle duyurdu.

Cumartesi derbi için hazırmısınız ? Ben hazırım !!! İlk kez Vodafone Arena da olacağım İnanın unutulmaz olacak

Yıldız futbolcu 2014 / 2015 sezonlarında giydiği Beşiktaş formasıyla 44 resmi maça çıkmış, 27 gol atıp, 7 de asist yapmıştı.