Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

BEKA, AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya''yı ağırladı

BEKA Derneği Beykoz''daki Genel Merkezi’nde Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya''yı ağırladı.
BEKA, AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya''yı ağırladı
17 Aralık 2018 15:02:00
BEKA Derneği Beykoz''daki Genel Merkezi’nde Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya''yı ağırladı.

Kısa adı BEKA olan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği Beykoz’daki genel merkezinde siyaset, medya ve bürokrasi dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Yönetim Kurulu ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği 5. Gündem Buluşmaları’nın konuğu Anadolu Ajansı'nın başarılı yöneticisi Mustafa Özkaya oldu. Anadolu Ajansı'nın Türkiye'de yönetim sisteminin değiştiği 24 Haziran'daki kritik seçimlerde alnının akıyla çıktığını ve dünyaya demokrasi dersi veren Türk halkının uluslararası alandaki gururu olduklarını belirtti; 'Biz asırlık bir ajansız. AA Teknolojik altyapısı çok güçlü, aynı anda dört canlı yayın servisi olan, 13 dilde haber üreten bir küresel ajans. AA Türkiye'nin en güvenilir haber kaynağıdır.'

YURTDIŞINDAKİ FETÖ'CÜLERE HABERLERİMİZLE KORKU SALDIK AA'nın dünyadaki son teknolojileri kullanarak en iyi ve en güvenilir, en hızlı haberleri ulaştırdıklarını söyleyen Özkaya; 'Dünyadaki bir çok ajans AA'nın fotoğraflarını kullanıyor. Yurtdışındaki FETÖ'cülerle ilgili yapmış olduğumuz haberler ve çektiğimiz fotoğraflar çok ses getirdi. FETÖ'cülere korku saldık.' açıklamasında bulundu. Başta Anadolu Ajansı'ndaki genç çalışanlar olmak üzere Türkiye'nin tarihinde var olan enerjinin doğru kullanılması durumunda ülkemizi ileriye götüreceğini dile getiren Özkaya, bizi güzel günlerin beklediğini belirtti.

Program sonrası açıklama yapan BEKA Genel Başkanı Mustafa Alpay; ‘Sayın Genel Müdür yardımcımız Mustafa Bey'e değerli katılımı teşekkür ederim. Gerçekten tadına doyulmaz bir program oldu. Biz kendisini en kısa zamanda tekrar beklediğimizi belirtiyoruz.' Program AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya'ya plaket takdimi ve üyelerin hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.