Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2834.03
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Polat'tan gençlere destek

TÜBİTAK'ın düzenlediği yarışmada başarılı olan gençleri Başkan Polat özel bir programda ağırladı.
Başkan Polat'tan gençlere destek
11 Nisan 2018 10:39:00
TÜBİTAK'ın düzenlediği yarışmada başarılı olan gençleri Başkan Polat özel bir programda ağırladı.

MEHMET GÜNGÖRDÜ/MALATYA

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TÜBİTAK'ın ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlediği Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleri elde eden geleceğin bilim adamlarını özel bir programda ağırladı. TÜBİTAK'ın düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilerle gurur duyduklarını ifade eden Başkan Polat, gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu söyledi.

Gençlere güveniyoruz

Gençlere verdikleri desteği sürdürdüklerini hatırlatan Polat, "Verilen desteklerin karşılığında geleceğin bilim adamları olan öğrencilerimiz farklı buluşlarla bölgede dereceye girdiler. Türkiye ve dünya çapında da önemli başarılar elde edeceklerine yürekten inanıyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak gençlerimizin bilimsel çalışmalara katılımlarını artırmak adına bugüne kadar her türlü desteği verdik, bundan sonra gereken desteği vermeye hazırız" dedi.

Araştırma Projeleri Bölge finallerinde dereceye giren öğrencilere Yeşilyurt Belediyesi tarafından Anadolu Kitap Fuarında kullanılmak üzere hazırlanan 50 TL'lik hediye çeki protokol üyeleri tarafından takdim edildi.