Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başbakan Erdoğan'a şiirli destek

Halk ozanı Uğur Işılak, son operasyonla illegal yapılanmaların hedefi haline gelen Başbakan Erdoğan'a şiirle destek verdi.
Başbakan Erdoğan'a şiirli destek
02 Ocak 2014 14:29:00
Halk ozanı Uğur Işılak, son operasyonla illegal yapılanmaların hedefi haline gelen Başbakan Erdoğan'a şiirle destek verdi.

Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini hedef alangüçlerin Türkiye üzerindeki oyunlarına sanatdünyası da kayıtsız kalmadı. Önceki gün Manisa'da çok sayıda sanatçıyla bir açılışta biraraya gelen Erdoğan'a Uğur Işılak da yazdığı bir şiirle destek oldu.

İşte AK Parti'nin sevilen seçim müziklerini deyapan Işılak'ın Erdoğan'a yazdığı şiiri; Adam Ol Yeter Ne hakim, ne savcı, ne de doktor ol Hedefe yürüyen adam ol yeter Çıksa da önüne binbir türlü yol Hedefe yürüyen adam ol yeter Elbet seni hakir görenler olur Kınayanlar olur, yerenler olur Vazgeç diye akıl verenler olur Hedefe yürüyen adam ol yeter Kararlı ol, kim ne ederse etsin Düşmana el salla kör dövüş bitsin Sonsuza talipsen aldırma gitsin Hedefe yürüyen adam ol yeter Engeller çıkarsa pes etme sakın Ölümüne giden bir tavır takın Kışlar bahar olur, uzaklar yakın Hedefe yürüyen adam ol yeter Şu sahte dünyada gözün kalmasın Dışın alsa bile için almasın Makamın, şöhretin varsın olmasın Hedefe yürüyen adam ol yeter Garibi, mazlumu üzen değişmez Ezilen değişmez, ezen değişmez Lafazanlık ile düzen değişmez Hedefe yürüyen adam ol yeter Bir çınarsın, kimse bükemez seni İstediği yöne çekemez seni Hesaplar, planlar yıkamaz seni Hedefe yürüyen adam ol yeter Mertlik ve dürüstlük hileyi yener Yalancının mumu yatsıda söner Mutlaka bu devran tersine döner Hedefe yürüyen adam ol yeter...

haber7