Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başbakan Erdoğan'a atılan çirkin iftira

Bir yıl önce çekilen fotoğrafla, Başbakan Erdoğan'ın Nur Hizmeti'nin önde gelen isimlerine bu ültimatomu zorla verdirdiği iftirası atıldı.
Başbakan Erdoğan'a atılan çirkin iftira
02 Ocak 2014 11:38:00
Bir yıl önce çekilen fotoğrafla, Başbakan Erdoğan'ın Nur Hizmeti'nin önde gelen isimlerine bu ültimatomu zorla verdirdiği iftirası atıldı.

Türkiye'yi derinden sarsan 17 Aralık Operasyonu'nun ardından çeşitli manipülatif söylemlerle yurt içi veyurt dışındaki kamuoyunu yanıltıcı bilgiler vermekten çekinmeyen isimler bu kez de Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebelerine saldırdı.

Said-i Nursi'nin talebelerinden Abdullah Yeğin, Hüsnü Bayramoğlu, Salih Özcan, Mehmet Fırıncı ve Abdülkadir Badıllı önceki gün "Cemaat adına siyasu00ee faaliyette bulunmak, siyasu00ee partilerle pazarlıklar içine girmek, devlet içinde kadrolaşmak, iktidara ortakolmaya çalışmak gibi faaliyetlerin tamamı Risale-i Nur'un iman ve Kur'an hizmetiyle tam bir tezat teşkil etmektedir. Son zamanlarda cereyan eden bazı gelişmelerde ortaya konan sakat anlayışların asla Risale-i Nur'dankaynaklanmadığını açıklamak zorunda kalmış bulunuyoruz." sözleri gündeme damga vurmuştu.

BAŞBAKAN HAKKINDA KARA PROPAGANDA

Today's Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, gazetenin yazarı Emre Uslu ve Taraf Gazetesi yazarı Önder Aytaç, Bediüzzaman'ın talebeleriniBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la beraber oldukları birfotoğrafı paylaşarak, "Hocaların, başbakanın emri üzerine böyle bir açıklamadabulunduğunu ve siyasetin içinde oldukları" propagandasını yaptı.

Kirli propagandayı yapanlar, bu fotoğrafın yakın bir tarihte çekildiğini ve Başbakan'ın siyasi sözler vererek, Bediüzzaman'ın talebelerinden ültimatom yayınlamalarını istediğini söyleyipbüyük iftiralarda bulundu.

FOTOĞRAF 2012'DE ÇEKİLDİ

Fotoğrafın, 2012'nin Aralık ayında Bediüzzaman'ın talebelerinden Mustafa Sungur'un vefatından kısa bir süre sonra gerçekleştiği ortaya çıkınca, kara propagandacıların kirli saldırıları da belgelenmiş oldu.

KAYNAK: HABER7