Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.23
Gram Altın
2991.96
BIST 100
8864.89
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başbakan Erdoğan Elazığ'da konuştu

Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin Elazığ mitinginde halka hitap etti.
Başbakan Erdoğan Elazığ'da konuştu
06 Mart 2014 16:00:00
Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin Elazığ mitinginde halka hitap etti.

Başbakan Erdoğan seçim mitingleri kapsamında bugün Elazığ'daydı. Elazığlılar Erdoğan'ı dinlemek için meydana akın etti.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bugün benim Elazığ'a 16'ncı gelişim. CHP'nin Genel Başkanı bilir mi Elazığ'ın yollarını, MHP bilir mi?

Biz hem dünyayı dolaşıyoruz, hem başbakanlık yapıyoruz hem de Elazığ'a 16 kez geliyoruz. Elazığ'dan Gaggoşlardan bu kadar ayrı kalınır mı?

Bugün bu mitingimizden sonra Malatya var, buyursunlar gelsinler. Pazar günü Urfa'dayım. İstanbul'a, İzmir'e, Ankara'ya gelsinler. Kürsüye çıkaracağım onları. Buradan izlesinler. Eğer doğruysanız.

BİRİNCİ GELMEZSEM BIRAKIRIM

Ey CHP'nin genel müdürü... MHP'nin genel müdürü... Siyaset ne için yapılır? Birinci olmak için yapılır. Diyorum ki ben bu seçimlerde partim birinci olmazsa genel başkanlığımdan çekileceğim. Demek ki iyi yönetemedim. CHP'nin başkanı sen birinci olmazsan partini bırakacak mısın, MHP'ye de soruyorum. Bırakamazlar... Birisi kasetle geldi kasetle gideceği günü bekliyor. Diğeri ise ilk seçimde, bizim 34.5'la birinci olduğmuz seçimde MHP parlamentoya bile giremedi. O günden bu güne koltuk sıcak. Bunlar siyaset nedir bilmezler sadece hakaret ederler.

30 Mart'ta şunu söyleyecekler... Kendi anketlerinde böyle görünüyordu diyecekler. Sandıkta montaj var diyecekler. Bunlar minareyi çalmadan kılıfı hazırlıyorlar. Yenileceklerini bildikleri için bunları uyduruyorlar. Millet doğruyla dürüstü biliyor. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olur mu? Bunlar böyle. Şimdi bunlara üçüncü bir yanlış daha eklendi. MHP-CHP bir de Pensilvanya... Şimdi bir araya geldiler. MHP'nin genel başkanı yeniden matematik hesabı yapıyor. İktidar yüzde 51'le geldi yüzde 51'le gidebilir diyor. Anladınız mı siz? Bu cumhurbaşkanı olamayacak diyor? Bırak o işi... Şu 30 Mart'ı atlatalım onları da konuşuruz. Kimin ayağının bağı çözülür göreceğiz. Tayyip Erdoğan maraton koşucusu, maraton. Hep havada hiç yere inmiyor diyor. Sen uçma özürlüysen ben ne yapayım? Biz dünyaya Türkiye'yi konuşturuyoruz.

ensonhaber

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme