Dolar (USD)
34.19
Euro (EUR)
37.06
Gram Altın
2977.72
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başakşehirli futbolcudan Galatasaray'a şok sözler

Galatasaray'a 2-1 yenilen RAMS Başakşehir'de Serdar Gürler hakeme isyan etti. Tecrübeli oyuncu Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru olmadığını söyledi.
Başakşehirli futbolcudan Galatasaray'a şok sözler
25 Eylül 2023 09:47:32
Galatasaray'a 2-1 yenilen RAMS Başakşehir'de Serdar Gürler hakeme isyan etti. Tecrübeli oyuncu Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru olmadığını söyledi.

"RAMS Başakşehir, Galatasaray'a 2-1 yenildikten sonra Serdar Gürler'in isyanına sahne oldu. Tecrübeli futbolcu ayrıca Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru olmadığını savundu.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanan maçta, ilk yarıda ev sahibi takımın bulduğu atakta Serdar Gürler, kaleci Muslera ile karşı karşıya kalmış ve dengesini kaybederek yere düşmüştü. Bu pozisyonun sosyal medyada gündem olmasının ardından Serdar Gürler isyan etti.

Biz ekmeğimiz neredeyse oralıyız

Beyaz TV'ye konuşan Gürler, "Biz ekmeğimiz neredeyse oralıyız. Galatasaraylılık falan hiçbir şey yok. Biz futbolcuyuz. Bizim takım tutma lüksümüz yok. Kimse bana hikaye atmasın. Galatasaray'mış falan. Geçsinler onları. Bütün bütün büyük takımlara gol atmışım. Şimdi Fenerbahçe'ye gol attığımda Galatasaraylı mı oluyorum?" dedi.

Gündem olan pozisyonu açıklayan 32 yaşındaki oyuncu, "Benim pozisyonumu anlatayım. Şut atacaktım ama karar değiştirdim. Piatek içerideydi ve pas atmak isteyince o an bir dengesizlik oldu. Ayrıca dediğim gibi pozisyon ofsayt. Neyini konuşuyorlar bu pozisyonunun?" ifadelerini kullandı.

Penaltı bence penaltı değil

Ayrıca, Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru olmadığını iddia eden Gürler, "Penaltı bence penaltı değil. İkinci golü bulmasalar maç farklı bir yere gidebilirdi. Ama sağ olsunlar VAR'a gitmeden net penaltı diyen bir hakem oldu. Şaka gibi. Her ikili mücadelede onlara verdi. Yapacak bir şey yok. Üç gün sonra bir maçımız daha var, ona hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu."

serdar_d1400ec99769cf4870aa8733a8d00818.jpg

Serdar Güller kimdir?

Serdar Gürler, 14 Eylül 1991 tarihinde Haguenau, Fransa'da doğan Türk millî futbolcudur ve şu anda Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir FK'de forma giymektedir.

Kulüp kariyerine Sochaux'nun altyapısında başlayan Serdar, 2004 yılında 13 yaşında bu kulübe katıldı. Altyapıda altı yıl boyunca forma giydikten sonra, ilk ve tek kez Sochaux'un A takımında Saint-Étienne karşısında 10 Nisan 2010 tarihinde oynamıştır. Yaklaşık altı ay sonra, 2 Eylül 2010 tarihinde profesyonel sözleşme imzalayarak profesyonel futbolculuk kariyerine geçiş yapmıştır. 2011-12 sezonu başında Samsunspor ile antrenmanlara çıkmış, ancak transfer gerçekleşmemiştir. 2012-13 sezonu başında ise Elazığspor ile üç yıllık sözleşme imzalamıştır. Elazığspor forması altında Türkiye Kupası'nda Ankara Demirspor'a karşı çıktığı maçla ilk maçına çıkan Serdar, ilk golünü de 14 Aralık 2013 tarihinde Antalyaspor'a atmıştır. İki sezon boyunca Elazığspor'da forma giydikten sonra, 2014-15 sezonu başında toplamda 9.000.000₺ bonservis ücretiyle Trabzonspor'a transfer olmuştur. Yarım sezonda 7 maçta forma giydikten sonra, devre arasında Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak gönderilmiştir.

Millî kariyerine de sahip olan Serdar, Türk millî futbol takımında farklı kademelerde yer almıştır. Fransa'nın U-16 millî takımında da oynamış ve iki hazırlık maçında forma giymiştir. Türkiye için ise ilk kez U-18 millî takımında 2 Aralık 2008 tarihindeki Fransa maçında forma giymiştir. U-21 millî takımında da yer almış ve 2011 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası elemelerinde İrlanda'ya karşı mücadele etmiştir. Elazığspor'daki performansı ile Türkiye A2 millî futbol takımına çağrılmış ve 15 Ekim 2013 tarihinde Estonya karşısındaki maçta ilk 11'de yer almış ve bir gol atmıştır. Ayrıca, 5 Mart 2014 tarihindeki Slovakya maçında da 72 dakika sahada kalmıştır.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme