Dolar (USD)
34.20
Euro (EUR)
37.09
Gram Altın
2981.32
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Akar'dan Azerbaycan meselesinde net tavır

Milli Savunma Bakanı Akar, bazı ülkelerin Azerbaycan aleyhindeki söylemlerine tepki gösterdi.
Akar'dan Azerbaycan meselesinde net tavır
25 Aralık 2022 20:04:30
Milli Savunma Bakanı Akar, bazı ülkelerin Azerbaycan aleyhindeki söylemlerine tepki gösterdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerini sürdürüyor.

Akar, TSK komuta kademesiyle 2. Ordu Taktik Komuta Yeri'nde inceleme ve denetlemelerinin ardından sınır hattı ve yurt dışındaki birliklerin komutanları ile kuvvet komutanlıkları harekat merkezlerinin katıldığı video konferans toplantısında faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Azerbaycan meselesi

Bakan Akar, bazı ülkelerin Azerbaycan aleyhindeki söylemlerine ilişkin de "Azerbaycan-Ermenistan meselesinde her zaman olduğu gibi yine objektif ve tarafsız olmaktan çok uzak açıklamalar yapılıyor. Oysa 30 yıla yakın süren Karabağ meselesinin çözümü noktasında ne ülkeler ne de çözüm misyonuyla hareket eden uluslararası kuruluşların sesini duymamıştık. Bu nedenle şimdi olur olmaz görüşlerini ifade edenlere soruyoruz, bugüne kadar aklınız neredeydi?" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme