Dolar (USD)
34.22
Euro (EUR)
37.15
Gram Altın
2992.32
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Avrupa'da kura günü! Temsilcilerimizin rakipleri belli oluyor

​Türkiye'nin Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri bugün İsviçre'de yapılacak kura çekimiyle belli olacak.
Avrupa'da kura günü! Temsilcilerimizin rakipleri belli oluyor
22 Temmuz 2024 10:29:35
​Türkiye'nin Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri bugün İsviçre'de yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

Bugün saat 14.00'te UEFA Şampiyonlar Ligi, 15.00'te Avrupa Ligi, 16.00'da ise Konferans Ligi kuraları çekilecek. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un galip gelmeleri veya elenmeleri durumundaki muhtemel rakipleri belirlenecek. Her iki takım da 3. eleme turunda seri başı olamayacak.

Fenerbahçe'yi zorlu rakipler bekliyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turuna seri başı olarak girerken, Lugano’yu geçmesi durumunda 3. eleme turunda 2. torbada yer alacak ve olası rakipleri Glasgow Rangers, Slavia Prag, Red Bull Salzburg ve Lille olacak.

Fenerbahçe elenirse Avrupa Ligi'ne geçecek ve 3. eleme turunda Ajax, Rapid Wien, Molde, Braga, Dinamo Kiev, Partizan veya Sheriff ile karşılaşacak.

Fırtına’nın muhtemel rakipleri belli oldu

Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde Slovak rakibi Ruzomberok'u geçmesi halinde 3. eleme turunda seri başı olamayacak.

Fırtına’nın muhtemel rakipleri Viktoria Plzen, Dinamo Kiev, Partizan, Ajax, Rapid Wien, Molde, Braga ve Sheriff olacak.

Trabzonspor’un elenmesi durumunda ise Konferans Ligi’ne geçecek ve Maribor, Spartak Trnava, Hajduk Split, Guimaraes, Maccabi Hayfa, CFR Cluj veya Kopenhag ile eşleşecek.

Başakşehir seribaşı

Başakşehir ise Konferans Ligi'nde seribaşı olarak kuraya girecek. İstanbul temsilcisinin potansiyel rakipleri arasında Austria Wien, Zürih, Wisla Krakow, Fehervar, Kilmarnock ve Banik Ostrava yer alıyor.

Galatasaray ve Beşiktaş 5 Ağustos'u bekliyor

Galatasaray ve Beşiktaş, 5 Ağustos'taki kura çekimini bekliyor. Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turundan, Beşiktaş ise Avrupa Ligi play-off turundan mücadele edecek. Bu tarihte seribaşı olup olmayacakları, kuraya dahil olan takımların durumuna göre netleşecek.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme