Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

AVM''nin yürüyen merdivenlerine haciz geldi

İstanbul''un göbeği denilebilecek Levent''te yer alan bir AVM''nin yürüyen merdivenlerine haciz geldi.
AVM''nin yürüyen merdivenlerine haciz geldi
02 Eylül 2018 21:05:00
İstanbul''un göbeği denilebilecek Levent''te yer alan bir AVM''nin yürüyen merdivenlerine haciz geldi.

Levent'teki MetroCity AVM'nin, X-ray cihazlarına ve yürüyen merdivenlere haciz geldi. AVM sahipleri Öztemir ve Ağım Ailesi'nin avukatı aracılığıyla yapılan açıklamada şirketin eski ortağı olan Seda Gengörü'ye ait bir borç sebebiyle böyle bir durumun yaşandığı ve gereken hukuki işlemin başlatıldığı belirtildi. AVM'ye ziyarete gelen vatandaşlar yangın merdiveninden katlara ulaşım sağlıyor. Bazı firma sahipleri yaşanan durumdan dolayı müşteri kaybı yaşadıklarını söylüyor.

MERDİVENLER SÖKÜLDÜ

Haciz memurları dün AVM'ye giderek yürüyen merdivenleri söktü. Asansörleri iptal etti. Elektriği kestirdi. Gelen haczin eski ortağa ait olduğunu iddia eden yetkililer gereken hukuki işlemin başlatıldığını belirtti.

"20 MÜŞTERİM GİTTİ"

AVM'de kuaför İşletmecisi olan İ.B yaşanan olayda birçok müşteri kaybı yaşadığını ve bugün pazar olmasına rağmen işlerini durgun olduğunu söylüyor. İ.B konuşmasında, "Dün memur arkadaşlar geldi. Tüm merdivenleri söktü. O an içeride duruma şahitlik eden 20 müşterim dışarı çıktı. Çok kötü bir görüntü oluştu. Bugün pazar olmasına rağmen işlerim kötü." dedi.