Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.22
Gram Altın
2911.84
BIST 100
10054.86
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

AK Partili vekil: Tehditlere boyun eğmeyeceğiz

Genel seçimlere doğru siyasi partilerin tutumunu değerlendirdiğimiz AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, "Milletimiz muhalefet partileri tarafından kriz ve kaos sopasıyla korkutulmak isteniyor. Ama bu tür şantajlara boyun eğmeyeceğiz" dedi.
AK Partili vekil: Tehditlere boyun eğmeyeceğiz
04 Haziran 2015 00:00:00
Genel seçimlere doğru siyasi partilerin tutumunu değerlendirdiğimiz AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, "Milletimiz muhalefet partileri tarafından kriz ve kaos sopasıyla korkutulmak isteniyor. Ama bu tür şantajlara boyun eğmeyeceğiz" dedi.

EZGİ ÇELİKANKARA

Türkiye son yılların en kritik ve en heyecanlı seçim dönemini yaşıyor. 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala muhalefet partileri ittifak kurarak AK Parti'yi iktidardan indirmek için arayışlarına devam ediyor. Şiddeti dilinden düşürmeyen HDP, barajı aşamazsak kan dökülür şeklindeki açıklamalarıyla baskı ve tehditle oy istiyor. Bugüne kadar dindarlarla uğraşan CHP, din sömürücülüğünden geri durmayarak uçuk vaatlerini sürdürüyor. 4 yılda Türkiye'yi har vurup harman savuracağını ve Diyaneti ortadan kaldıracağını böbürlenerek söyleyen siyasi partilerin Eski Türkiye günlerine büyük özlem duyduğu gözlemleniyor.Genel seçime doğru siyasi partilerin durumunu değerlendirdiğimiz AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, muhalefet partileri tarafından toplumun, kriz ve kaos sopasıyla korkutulmak istendiğini söyledi.

Korku tüneline hapsetmek istiyorlar

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, "7 Haziran seçimlerinde muhalefet partilerinin vaatlerinin ve kan dökülür iddialarının toplum nezdinde karşılığının olmayacağını söyledi. Kan dökülür iddiasıyla toplumun korku tüneline hapsedilmek istendiğini söyleyen Uslu, kaos gelecek beklentisiyle ekonominin ve özellikle yatırımların caydırılmaya çalışıldığını dile getirdi. Vatandaşın kriz ve kaos sopasıyla korkutulmak istendiğini belirten Uslu, toplumun bu tür şantajlara boyun eğmeyeceğini vurguladı. Artık borç batağından kurtarılmış, gelişen ve kalkınan bir Türkiye'nin olduğuna dikkat çeken Uslu, toplumun seçimlerde barıştan, istikrardan, kalkınmadan yana iradesini ortaya koyacaktır" dedi. Toplumun teveccühü AK Parti

Muhalefet partilerinin popülizm yapmak suretiyle topluma gaz verdiklerini söyleyen Uslu, "Geçtiğimiz dönemlerde onların vaatlerinin karşılığı olmadığını gördük. Vaatleri kriz ve kaostan yana. Ama AK Parti'nin yaptığı hizmetler gözler önünde. Karış karış evleri, esnafı, işletmeleri geziyoruz. Çorum'da ki bir ilçem de devletin kadınlara ve yoksullara ödediği yardımları keseceğine dair iddialarında bulunuyorlarmış. Halbuki biz daha iyisini yaparız kaynağımızda şu diyemedikleri için yalan haber ulaştırmaya çalışıyorlar. Toplumun aklıyla vicdanıyla oynamaya çalışıyorlar. Bu nedenle de toplumun teveccühü AK Parti'den yana olacaktır" dedi.