Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2284.64
BIST 100
8971.44
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

AK Parti'li Kabaktepe'den İmamoğlu'na caps olacak gönderme

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, "Çamlıca Kulesi'ne çıkıp İmamoğlu'nun yaptık dediği kentsel dönüşüm konutlarını aradım, belki aşağıdan göremiyoruz diye.. Yine de göremedim, yapmadı çünkü.." diyerek İmamoğlu'nu ti'ye aldı.
AK Parti'li Kabaktepe'den İmamoğlu'na caps olacak gönderme
07 Haziran 2023 14:30:00
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, "Çamlıca Kulesi'ne çıkıp İmamoğlu'nun yaptık dediği kentsel dönüşüm konutlarını aradım, belki aşağıdan göremiyoruz diye.. Yine de göremedim, yapmadı çünkü.." diyerek İmamoğlu'nu ti'ye aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, aralarında Medya Grup Başkanımız Ahmet Zeki Gayberi’nin de bulunduğu medya temsilcileri ile Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Kabaktepe, başta 85 milyon milletimiz ve İstanbullular olmak üzere seçimleri demokrasi şöleni gibi yaşayan Türkiye’ye ve tüm seçim süreci boyunca azim, gayret ve heyecanla Türkiye Yüzyılı için çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Aynı umut ve kararlılıkla 2024 seçimleri için de “Yeniden İstanbul“ diyerek hep birlikte gayret göstereceklerini ifade eden Kabaktepe, ilçe ilçe, sandık sandık tüm İstanbul’da verileri tahlil ederek Kurban Bayramından sonra tüm güçleriyle 2024 yerel seçimleri için sahaya ineceklerini vurguladı.

e192c127-7645-401b-babd-c6c8ef1cf778_f2d2ca9961aea3f3833d76358ea42de4.jpg

İstanbul'u yeniden kazanacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Başkan Erdoğan’ın daha seçim akşamı 2024'te yapılacak yerel seçimler için hazırlık talimatı verdiğini belirterek 14 Mayıs ve 28 Mayıs zaferlerini, yerel seçimler zaferiyle taçlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

AK Partili ilçe belediyelerini daha güçlü şekilde, AK Parti’de olmayan belediyeleri ise partilerinin kazanması için sahada olacaklarını söyleyen Kabaktepe, "Tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul'u yeniden kazanacağız. Milli otomobilimiz Togg nasıl gaza bakınca aniden hızlanıyorsa biz de bayramdan sonra gaza basacağız. Yerel seçimlerle birlikte, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4 yıldır hizmet ve eserden mahrum bıraktığı İstanbul’umuzu yeniden AK Parti’nin eser ve hizmetleri ile buluşturacağız" ifadesini kullandı.

İmamoğlu'nun en büyük yalanı

‘Yalan siyasetini’ eleştiren İmamoğlu’nun “4 yılda İstanbul’da, AK Parti’nin 25 yıllık yönetiminden daha fazla kentsel dönüşüm yaptık” diyerek en büyük yalanı söylediğini belirten Kabaktepe, “İmamoğlu’nun vaatlerini yerine getirmemesi konusunda vatandaşlardan çok şikâyet alıyoruz. Öğrencilere bedava ulaşım ve her yıl 20 bin konut üretme vaadini yerine getirmedi. Ben İmamoğlu’na buradan sesleniyorum, yaptığını iddia ettiği o binlerce konuta beni alıp götürsün. Biz de görelim bunları. Her sözünde tutarsızlık var. 4 yılda 80 bin konut yapacaktı. Hani nerede? Niye göremiyoruz? Çünkü yok. Bu eser hizmet yoksunu yönetim, 2024’te son bulacaktır” şeklinde konuştu.

Aynı mahallede komşularız

İstanbul’u, demoğrafi üzerinden ayrıma tutmanın doğru olmadığını aktaran Kabaktepe, “Farklı partilere oy verse, farklı bölge ve şehirlerden gelse de her hemşerimiz bizim komşumuzdur. Sadece bazıları yakın, bazıları ise uzak komşumuz. Zira hepimiz aynı mahallede yaşayan komşularız. Biz meseleye böyle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan