Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.07
Gram Altın
2842.56
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

AK Parti'den Milat'a ziyaret

AK Parti'den Milat'a ziyaret
22 Şubat 2014 00:55:00

AK Parti Gaziantep teşkilatı kalabalık bir heyetle Gaziantep Milat Gazetesi bürosunu ziyaret etti. Ziyarette Gaziantep milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma ŞAHİN, İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şehitkamil Belediye başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu önceki dönem milletvekili özlem Müftüoğlu, ilçe başkanları ve çok sayıda AK Parti teşkilatı Milat Gazetesi Bölge koordinatörlülüğünü ziyaret ettiler. Seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Şahin şöyle konuştu "Tabi Çarşamba günü sayın Başbakanımızla, belediye başkanlarımız, başkan adaylarımız, il başkanlarımız ile hep beraber oradaydık. Çok güzel bir atmosfer vardı. Şimdi hizmet odaklı proje odaklı yaşama dokunan bir siyaset anlayışımız olduğu için toplum bunları kendi yaşamında kendi yüreğinde hissettiği için hükümetine sahip çıkıyor."dedi.

30 Mart seçimleri yereli aştı

Seçimlerle ilgili olarak Şahin " Bugün yaşanan birçok sıkıntılı duruma rağmen bunun sürdürülebilir olması noktasında artık 30 Mart'ın bir yerel seçimden çıktığını, ulusal bir seçimin takip edildiği bir noktaya dönüştüğünü görüyoruz. AK Parti'ye olan milli iradenin güçlenmesi konusunda çok olumlu bir toplum algısı var. Bu da bizim sahada da moral ve motivasyonumuzu yükseltiyor ve önümüzdeki vizyonumuzda da çok önemli bir öngörü verimini koyuyor." Dedi.

1 Mart'a projeleri açıklayacağız

Büyü şehir belediye başkan adayı Fatma Şahin, Gaziantep'in hizmet beklediğini ve kendisinin de bu hizmete talip olduğunu belirterek, "şehrin beklediği ulaşım, kentsel dönüşüm, uydu kentler her noktada çevre insan odaklı, insan dostu bir şehir nasıl oluşacak ve yeni Türkiye'de Gaziantep vizyonu nereye gidecek, bizim kendi medeniyetimiz bizi nereye taşıyacak, bunların hepsini 1Mart'ta anlatacağız. Bunların hepsini aşama aşama çalıştık zaman planlamalarıyla hangi projede nasıl yol kat edeceğiz bunların hepsinin çalışmasını da inşallah halkımızla paylaşacağız.

Milat Gazetesi Bölge koordinatörlüğünü ziyaret eden AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, temsilcimiz Mehmet Gündoğdu'yla bir süre sohbet ettikten sonra seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.