Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ada'dan Arda'ya dev kanca!

Atletico Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Turan için Arsenal yine devrede.
Ada'dan Arda'ya dev kanca!
20 Kasım 2013 15:25:00
Atletico Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Turan için Arsenal yine devrede.

İngiliz basınında yer alan habere göre Arsenal, Atletico Madrid'e Arda Turan için 30 milyon Euroödemeyi kabul etti. Kariyerine her fırsatta Premier Lig halkasını da eklemek istediğini belirten Arda için İngiliz ekibi devreye girdi.

Wenger'in gözdesi oldu

Haberin ayrıntısında Atletico Madrid'in Arda Turan'ı sezon sonundan önce bırakmayı düşünmediğine yer verildi. Şampiyonlar Ligi'nde adım adım zirveye koşan Atletico Madrid, Arda Turan'ı satmayı şimdilik düşünmüyor. Arsene Wenger'in ise Arda'nın yükselen formundan oldukça etkilendiği ve bu sezon oynadığı birçok maça gözlemci gönderdiği ifade edildi. Millitakımda kaptanlığa kada yükselen ve hem Ay Yıldızlı ekibimiz hem de Atletico Madrid'de oyun şablonunun en etkili ismi haline gelen Arda'nın 41 mlyon Euro serbest kalma maddesi var.

FUTBOL HAYATI TEHLİKEDE Mİ?

Atletico Madrid satmak istemiyor

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kupa hedefleyen Atletico Madrid ise Arda Turan'ı hem sezon sonunda hem de daha yüksek bir bedellle göndermek istiyor. Her sezon büyük beller karşılığında Avrupa'nın önemli kulüplerine oyuncu gönderen Atletico Madrid, sezon sonunda Arda Turan ile bombayı patlatmayı istiyor. Arsenal ise işi devre arasında bitirmenin peşinde. Ancak Atletico Madrid'in Arda Turan ile szezon sonuna kadar devam etme kararını Arsenal'e ilettiği de gelen haberler arasında.

Milli yıldıza Arsenal kancası - Futbol - İspanya Ligi

İngiliz basını Wenger'in Mesut'Un yanına Arda Turan'ı getirmeyi çok istediği, orta sahanın her bçlgesinde oynayabilen yıldızımız için ciddi bir bedel ödemeyi de kabul ettiği yazıldı.

KAYNAK: Eurosport