Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Acun Ilıcalı, Alex'e Spor Programı Yaptırmak İstiyor

TV8'i satın alan Acun Ilıcalı, gözünü Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'ya dikti.
Acun Ilıcalı, Alex'e Spor Programı Yaptırmak İstiyor
24 Kasım 2013 21:18:00
TV8'i satın alan Acun Ilıcalı, gözünü Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'ya dikti.

Tv8'i satın alarak yapımcılıktan medya patronluğuna geçiş yapan Acun Ilıcalı,Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex'e spor programı yaptıracak.

10 NUMARASINI BULDU

17 yıl önce muhabir olarak adım attığı medyada kanal sahipliğine yükselen Acun Ilıcalı, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Tv8'i satın alan Ilıcalı, gözünüFenerbahçe'nin 10 numaralı kaptanına dikti. Acun Ilıcalı'nın transfer listesinde 2004-2012 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giren Alex de Souza var.

ALEX'İN PEŞİNE DÜŞTÜ

Kısa bir süre önce Hülya Avşar'a şov programı teklifinde bulunan Ilıcalı, bir yıldır ülkesi Brezilya'da Coritiba takımının formasını giyen Alex'in peşine düştü. Eski muhabir yeni medya patronunun Brezilyalı oyun kurucuya spor programı yaptırmak istediği konuşuluyor.

FENER TARAFTARI ÇOK SEVİNECEK

Dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'la yaşadığı sorunlar yüzünde çok sevdiğiFenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalan Alex de Souza, Coritiba'ya dönmüştü.Brezilya Ligi'nde zor günler geçiren Alex, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Aile yaşantısı ve oynadığı futbolla sadece Fenerbahçelilerin değil Türk halkının da gönlünde taht kuran Alex'in Türkiye'ye gelmesi büyük sükse yapacak.