Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Abdülhamid düşmanlarının yeni hedefi Erdoğan

Millet İttifakı'nın, yıkılmak üzere olan bir devleti zekâsı ve dehasıyla otuz üç yıl boyunca ayakta tutan ve parçalanmaktan koruyan Sultan Abdülhamid'e olan kini bitmiyor. Ulu Hakan'ı tahttan indiren Osmanlı düşmanı Yahudi Emanuel Karaso'nun ve Ermeni Aram'ın sözcülüğünü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bugün CHP ve İYİ Parti yapıyor.
Abdülhamid düşmanlarının yeni hedefi Erdoğan
23 May 2022 08:00:00
Millet İttifakı'nın, yıkılmak üzere olan bir devleti zekâsı ve dehasıyla otuz üç yıl boyunca ayakta tutan ve parçalanmaktan koruyan Sultan Abdülhamid'e olan kini bitmiyor. Ulu Hakan'ı tahttan indiren Osmanlı düşmanı Yahudi Emanuel Karaso'nun ve Ermeni Aram'ın sözcülüğünü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bugün CHP ve İYİ Parti yapıyor.

Özlem Doğan

Millet İttifakı’nın, yıkılmak üzere olan bir devleti zekâsı ve dehasıyla otuz üç yıl boyunca ayakta tutan ve parçalanmaktan koruyan Sultan Abdülhamid’e olan kini bitmiyor. Ulu Hakan’ı tahttan indiren Osmanlı düşmanı Yahudi Emanuel Karaso’nun ve Ermeni Aram’ın sözcülüğünü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı bugün CHP ve İYİ Parti yapıyor.

Yahudi ve Ermenilerden müteşekkil bir avuç azınlık, Osmanlı düşmanı ülkelerin desteğiyle Osmanlı Devleti’nin topraklarını ele geçirmek için önlerinde tek en gel olarak gördükleri Abdülhamid Han’ı tahttan indirmişti. Ülkeyi kalkındırmak ve refah seviyesine ulaştırmak için okullar açan, üniversiteler kuran; müspet ilimlere ağırlık veren, Filistin’de Yahudilere bir avuç dahi toprak satmayan, Osmanlı Türk düşmanlarına aman vermeyen Abdülhamid Han’ın çökmek üzere olan imparatorluğu ayağa kaldırması, üç kıtanın hâkimi imparatorluğun tarih sahnesinden silinmesini ellerini ovuşturarak bekleyen işgalcilerin tüm planlarını alt üst etti. İplerini ellerinde tuttukları Jön Türkler’le İttihat ve Terakki mensuplarını sırasıyla sahneye süren küresel güçler, içten ve dıştan hain tuzaklarla, ele geçirdikleri basın yoluyla akıl almaz yalan ve iftiralarla darbe ortamını hazırlayarak düzmece 31 Mart ayaklanması ile Müslümanların halifesini azınlıklar vasıtasıyla tahttan indirdi. Bugün o hainlerin sözcüleri bir asırdan kalma aynı sloganla Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alıyor.

batının kuklası ittihat ve terakki_7f2dfd2c71983fd6138c5b7e99b01615.JPG

Batı’nın kuklası: İttihat ve Terakki

Her fırsatta yabancı büyükelçilerle görüşen CHP ve İyi Parti, Türk düşmanlarıyla iş birliği yapıp terör örgütü Ermeni Taşnak-Hınçak’ın liderleriyle el sıkışan Jön Türkleri; İttihat ve Terakki mensuplarını göklere çıkarıyor. Terör örgütü PKK’nın partisi HDP de ‘Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet’ şeklindeki tarihten gelen ihanet sloganına destek veriyor. Osmanlı Devleti’ni yıkmak için Sultan Abdülhamid’i deviren azınlıkların bugünkü hedefinde ise maddi ve manevi olarak çökmüş olan eski Türkiye’yi yirmi yılda ayağa kaldıran Recep Tayyip Erdoğan yer alıyor.

Karaso’nun sözcüsü Akşener

karasonun sözcüsü akşener_c85fea4d3e6db5474a0d8a4e0513aefa.jpg

Sultan Abdülhamid’i hedef alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yahudi EmanuelKaraso ve Ermeni Aram Efendi’nin adeta bir asır sonraki sözcüsü gibi konuşmaya devam ediyor. Osmanlı düşmanı ülkelerin kuklası İttihat ve Terakki mensuplarının ‘Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet’ sloganını sıkça kullanan Meral Akşener, katıldığı bir tv programında “Bu istibdat düzenine karşı başkaldırıdır. Buranın öznesi eğer Abdülhamid ise bugünün öznesi de Recep Tayyip Erdoğan'dır” diyerek gerçek yüzünü ortaya bir kere daha koydu.

Kaos Türkiye’sinden kalma

Faili meçhullerin, hırsızlığın, vatan hainliğinin, krizlerin, darbelerin, kaosun kol gezdiği 90’lı yıllarda içişleri bakanlığı yapan Meral Akşener, bugün tüm garabetlerini 2002 öncesinde bırakarak güçlü bir çehreye bürünen yeni Türkiye’nin lideri Erdoğan’a saldırıyor. CHP ve Akşener, devleti yıkılmaktan kurtaran Abdülhamid düşmanı azınlıkların sloganıylaTürkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıyor. Amaç ise bir asır öncesindeki darbecilerle aynı: Türkiye’yi dışarıya bağımlı kılmak.

abdülhamidin gidişine sevinen hainler_9d5701c104a1d0b5fd487f3ab8a7271b.JPG

Abdülhamid’in gidişine sevinen hainler

Yahudi, Ermeni ve Arnavut azınlıklardan oluşan bir darbeci heyet tarafından tahttan indirilerek Selanik’e ahırdan bozma bir köşke gönderilen Abdülhamid Han’ın ardından 1909’da İstiklal Caddesi’nde bir kutlama düzenlendi. Ellerinde Amerika, İngiliz ve Yunan bayraklarıylaMüslüman Türklerin padişahından kurtulmayı kutlayanların arasında İttihat ve Terakki Liderlerinden İngiliz Ajan AubreyHerbert de bulunuyordu. Üstelik fotoğrafı çeken de Ortadoğu’yu paramparça eden İngiliz casus GertrudeBell’di.