Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.85
Gram Altın
2818.98
BIST 100
9623.73
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

A Milliler UEFA Uluslar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor! İşte muhtemel 11'ler

​A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki açılış maçında deplasmanda Galler ile karşılaşacak.
A Milliler UEFA Uluslar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor! İşte muhtemel 11'ler
06 Eylül 2024 14:34:54
​A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki açılış maçında deplasmanda Galler ile karşılaşacak.

Haber: Yunus Akseki

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk karşılaşmasında deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Maç, Cardiff Şehir Stadı'nda Türkiye saatiyle 21.45'te başlayacak.

Karşılaşmanın hakemliğini Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi yapacak. Saggi'nin yardımcı hakemleri, Norveç'ten Morten Jensen ve Anders Olav Dale olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

Grubun diğer maçında İzlanda, Karadağ'ı evinde ağırlayacak. Bu karşılaşma da TSİ 21.45'te başlayacak ve TV 8 ile EXXEN platformlarından canlı olarak izlenebilecek.

A Milli Takım kampında sakatlık sorunları yaşanıyor. Semih Kılıçsoy, sol kasığındaki zorlanma nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Kaptan Hakan Çalhanoğlu ise kalçasındaki ağrı nedeniyle Galler karşısında oynayıp oynamayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Hakan, son antrenmanda takımdan ayrı olarak koşu çalışması yaptı.

Diğer yandan, genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu, Ümit Milli Takım'ın UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrıldı.

Muhtemel 11'ler:

Galler: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, James, Ampadu, Williams; Ramsey, Johnson; Moore

Türkiye: Uğurcan; Kaan Ayhan, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral; İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü; Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz