Dolar (USD)
34.29
Euro (EUR)
37.22
Gram Altın
2990.74
BIST 100
8970.91
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

''7''den 70''e teröre hayır'' diyecekler

RBL Tekstil''in sahibi ünlü moda-tasarımcı Yeşim Erbek ve ekibi 15 Temmuz hain darbe girişime karşı iş dünyasına öncülük ederek ''7''den 70''e teröre hayır'' programı düzenleyecek.
''7''den 70''e teröre hayır'' diyecekler
21 Ekim 2016 17:58:00
RBL Tekstil''in sahibi ünlü moda-tasarımcı Yeşim Erbek ve ekibi 15 Temmuz hain darbe girişime karşı iş dünyasına öncülük ederek ''7''den 70''e teröre hayır'' programı düzenleyecek.

Enes Babacan / İstanbul 23 Ekim Pazar günü Bakırköy Spor Vakfı'na ait salonda tüm İstanbullara açık olacak "7'den 70'e Teröre Hayır" programında iş, sanat ve siyaset dünyasından da büyük katılım olması bekleniyor. RBL Tekstil'den 15 Temmuz şehit ve ailelerine tam destek! 15 Temmuz gazisi muhabirimiz Enes Babacan'ın da bir konuşma yapacağı program hakkında açıklamalarda bulunan ünlü modacı Yeşim Erbek, "Biz bir tek vatanımız var o da Türkiye'miz. Cennet köşesi vatanımıza karşı girişilen hain 15 Temmuz darbe teşebbüsünü iş ve moda dünyası olarak lanetliyoruz. Teröre ve terörizme karşı tüm halkımızla '7'den 70'e teröre hayır' diyoruz. Teröre karşı tüm halkımızı, iş adamlarımızı, sanat dünyamızı programımıza davet ediyoruz. RBL Tekstil olarak programımızda yer alacak defilemizin getirisini ise ihtiyaç sahibi 15 Temmuz şehit aileleri ve gazilerine bağışlayacağız" dedi. "Teröre karşı laf değil icraat zamanı" Teröre hayır defilesinde podyuma çıkacak olan tescilli Türkiye güzeli manken Tuğçe Aral,"Teröre karşı milletimizin 15 Temmuz'da göstermiş olduğu mücadeleyi ne kadar takdir etsek azdır. Pazar günü ben 15 Temmuz şehit ve gazilerine teşekkür etmek için podyumda olacağım. Manken, modacısı ile sanatçısı ile hepimiz teröre karşı tavır koyma günüdür" derken RBL Tekstil Genel Müdürü M.Ali Kürkçüoğlu ise "Sanat ve moda dünyası 15 Temmuz hain darbe girişimine sadece laf ile değil icraatları ile de destek olmalı diye düşündük. Pazar günü ilk kez moda dünyası adına RBL ailesi olarak düzenleyeceğimiz program ile hem terörizmi hem de terör mağdurlarına destek olmuş olacağız. FETÖ, PKK ve DEAŞ adı ne olursa olsun biz bu mücadelede devletimiz ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız. Sayın Reis-i Cumhur önceden planlanan programları dolayısıyla pazar günü misafirimiz olamayacaklarını ancak en yakın zamanda katılımlarıyla yeniden bir program tertipleyeceklerini müjdelediler" şeklinde konuştu.

Genç modacı Denizmen "Terörizme hayır!" 7'den 70'e teröre hayır programında yer Genç modacı Timuçin Denizmen ise "Biz geçliğin üzerine düşen sorumluluğun fakındayız. Ben genç arkadaşlarımı programımıza özellikle davet ediyorum. Terörizme karşı gençliğin sesi olmak için pazar günü buyursunlar gelsinler" dedi. Programın medya işlerini ise Çekiç medya organizasyon üstleniyor.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme