Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.20
Gram Altın
2989.82
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

5 yaşındaki çocuk açlıktan ölmek üzere tahliye olmayı bekliyor

31 May 2024 17:48:34
Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesinde, 5 yaşındaki kalp ve şeker hastası Hana el-Rai'nin yetersiz beslenme sebebiyle ölümle pençeleşiyor. Ailesinin, tedavi olabilmesi için Gazze'den tahliye olmasını istediği Hana, eğer acilen müdahale edilmezse hayatını kaybedecek.

Terör devleti İsrail'in Refah sınır kapısını ele geçirmesi sonrası Gazze Şeridi'nde açlık vakaları yeniden had safhaya ulaştı.

Gazzeliler, işgalcilerin yardım tırlarının geçişine izin vermediği bölgede bombaların yanı sıra açlık ve susuzlukla da mücadele ediyor. Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesinde, 5 yaşındaki kalp ve şeker hastası Hana el-Rai'nin yetersiz beslenme sebebiyle içinde bulunduğu içler acısı durum, görenleri derinden sarstı. Ailesinin, tedavi olabilmesi için Gazze'den tahliye olmasını istediği Hana, eğer acilen müdahale edilmezse hayatını kaybedecek.

Dün, Gazze'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah bölgesinde 7 aylık bebek Ebu Ataya'nın yetersiz beslenme ve tıbbi malzeme eksikliği nedeniyle hayatını kaybettiği bildirilmişti.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme