Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Temmuz'u unutursak ölürüz

Bu milletin ekmeğini yiyip küresel şeytanlara hizmet eden FETÖ'cü hainler '15 Temmuz 2016 gecesi' Türkiye'yi vesayet altına almak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şehid etmek için işgal girişiminde bulundu.
15 Temmuz'u unutursak ölürüz
31 May 2018 13:01:00
Bu milletin ekmeğini yiyip küresel şeytanlara hizmet eden FETÖ'cü hainler '15 Temmuz 2016 gecesi' Türkiye'yi vesayet altına almak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şehid etmek için işgal girişiminde bulundu.

Lakin 7'den 70'e kahramanlık destanı yazan Türk milleti, vatanına, bayrağına, devletine ve namusuna sahip çıktı. Dev gövdesini kurşunlara, tanklara ve uçak savarlara siper etti. Ülkemizin yaşadığı bu hain işgal girişimini unutmamak ve unutturmamak için mücadele eden Sultanbeyli Belediyesi, TYBu2008İstanbul Şubesi'yle birlikte 'En Uzun Gece' belgeselini hayata geçirdi.

HABER: FIRAT İPEK

250 KAHRAMANIMIZ ŞEHİD OLDU

Bu millet 1960, 1971, 1980 ve 1997'de darbe gördü. Lakin böylesi bir hainliği, böylesi bir şeytanlığı, böylesi bir riyakarlığı ilk defa 15 Temmuz 2016 gecesi yaşadı. 40 yıl boyunca devletin tüm önemli noktalarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yuvalanan bazı FETÖ'cü hain generaller, subaylar ve askerlerin, işbirlikçileri küresel güçleri de arkasına alarak gerçekleştirmek istediği işgal girişiminde 250 kahraman evladımız şehid olurken binlerce kahramanda yaralanıp gazi oldu.

15 TEMMUZ'U UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

Bu hain işgal girişimini karşısında dik duran milletimiz, canını ortaya koymuş ve kurşunlara, tanklara, uçaksavarlara göğsünü siper edip FETÖ'cü teröristleri püskürtmüştür. Devletine, bayrağına, vatanına ve şehid edilmek istenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkan bu kahraman milletin yazdığı 15 Temmuz destanını unutmamak ve unutturmamak için edebiyatcının, yazarın, şairin akademisyenin, gazetecinin, bürokratın, vekilin, işadamının, belediyelerin ve kahraman milletin her bireyinin teveccüh gösterip 15 Temmuz ruhunu nesillere taşıyacak idrakte olması gerekir. Zira 15 Temmuz'u unutursak ölürüz.

BU İNSANLAR DEV MİDİR? YATAK GÖRMEMİŞ GÖVDE MİDİR?

Edebiyat dünyamızın önemli isimlerinden Cahit Zarifoğlu'nun Yedi Güzel Adam şiirindeki bu iki mısra FETÖ'cü hainlerin kalkıştığı 15 Temmuz işgal girişiminde göğüslerini kurşunlara siper eden milletimizin kahramanlığına tercüman oluyor. Tarihi şanlı kanramanlıklarla dolu Türk milleti, 15 Temmuz gecesi bayrağına, vatanına, devletine sahip çıkmış ve birliğini, dirliğini tüm dünyaya göstermiştir. Artık Türk milletinin her ferdine düşen yegane görev, 15 Temmuz diriliş destanını unutmamak ve unutturmamaktır.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ 15 TEMMUZ RUHUNU GELECEĞE TAŞIYOR

Sultanbeyli Belediyesi tarafından desteklenen 'En Uzun Gece' başlıklı, 15 Temmuz'u konu alan belgeselin galası Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi'nde yapıldı. 15 Temmuz ruhunun genç nesillere aktarılması gerektiğinİ söyleyen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "15 Temmuz ruhunun yaşaması için bu tarz projelere destek verdik, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz" dedi.