Zehir tacirlerine nokta operasyon

Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı: İstanbul'da zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 104 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımında:

İstanbul'daki 25 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 104 şüpheli şahısın gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya açıklamanın devamında: "Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturucuyla, organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek!

Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturuyla, organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek!" ifadelerini kullandı.

25 ilçede operasyon gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce başta Kadıköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli, Sarıyer, Beyoğlu, Esenyurt, Ataşehir ve Ümraniye ilçeleri başta olmak ilçeleri 25 ilçede hedeflenen 104 şahsa yönelik operasyon düzenlendi.

operasyonlar kapsamında:

3,5 kg bonzai, çeşitli miktarlarda,metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildi. 104 şahsın tamamı yakalandı.

İSTANBUL’DAKİ 2️⃣5️⃣ İLÇEMİZDE ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLARDA 1️⃣0️⃣4️⃣ ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI❗️Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle,… pic.twitter.com/6IVnuHm4sR

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) October 5, 2023