'Yeni Türkiye'nin Geleceği' 4 yaşında

Yayın hayatına 20 Ekim 2011'de "Yeni Türkiye'nin Geleceği" sloganıyla başlayan Milat Gazetesi, dördüncü yayın yılına başlamasını Üsküdar Dilruba Restaurant'ta yazarları ve çalışanları ile kutladı. Gecede konuşan Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Adakoğlu, Milat'ın gelecek hedeflerinden bahsederek 2015 yılında Türk yayın hayatına yeni atılımlarla hazırlandıklarını ifade etti.

İSMAİL ZELVİ

Bundan tam dört yıl önce, 20 Ekim 2011 tarihinde ilk sayısında, PKK'nın Hakkari Çukurca'daki saldırısını işleyerek "Allah'tan korkun" manşetiyle "Bismillah" diyerek yayın hayatına başlayan Milat Gazetesi dördüncü yaşını Üsküdar Dilruba Restauran'ta kutladı.

'YENİ TÜRKİYE' DİYEREK YOLA ÇIKTIK

Milat gazetesi, tiraj ve reklam kaygısı gütmeden, rakipleri saf dışı bırakma telaşına düşmeden, "yandaş"laşma ve "kartel"leşme hırsına kapılmadan, Hak'tan ve halktan yana, özel hayata saygılı, hortumculuğa, vurgunculuğa meyletmeden, dünyadaki bütün "tüyü bitmedik yetimin hakkını koruma" ahdinden ödün vermeden yayın hayatını sürdürüyor.

Milat, bir taraftan Türkiye'deki derin yapıların antidemokratik oyunlarını deşifre ederek boşa çıkarırken, diğer taraftan ise Batı'nın hegemonyası altında adeta "çağdaş köle" prangasıyla terbiye edilmeye çalışılan İslam coğrafyasının "ruh haritası"nı analiz ederek kamuoyunu aydınlattı. Türkiye, devrim niteliğindeki değişimleri "Milat farkı"yla tarihe not düştü.

YAZARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Geceye gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu, Yayın Koordinatörümüz Ahmet Zeki Gayberi, Milat gazetesi çalışanları ve yazarlarımız katıldı.

Milat'ın dördüncü yılına girişini kutladığı gecede gazetenin yazarlarından Sefa Saygılı, Ali Akben, Faruk Aksoy, Ramazan Akkır, Selman Emre, M. Burhan Hedbi, Feyzullah Birışık, Mehmet Nuri Yardım, Yavuz Selim Kurt, Seyfi Uzunkök, Sabri Gültekin, Recep Koçak, Cengiz Tan, Ali Yüksel ve Süleyman Karakulluk da hazır bulundu.

2015'TE YENİ ATILIMLAR

Gecede konuşan Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Adakoğlu, "Milat; öncelikle "Yeni Türkiye'nin Geleceği"nin sesi, aynı zamanda "iletişim misyonu"nda ne derece önemli bir görevi yüklendiğinin de farkındadır. Milat, çizgisinden taviz vermeden, özgürlükçü, ümmetçi ve mazlumdan yana olan yayın politikasını sürdürmeye kararlıdır. 2015 yılında yayın hayatına yeni atılımlarla katkı sağlayacağımızı ve gazetemizi 100 bin tiraja çıkarma hedefimizi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

OKURLARIMIZA BORÇLUYUZ

Adakoğlu konuşmasına şöyle devam etti: "Hatalarımızla, kusurlarımızla bizleri bağrına basan, bize sahip çıkan, çıktıktan kısa bir süre sonra tarihin hiçlik sayfasında kaybolup giden mevkutelerden olmadıysak eğer bunu tabii ki, Milat'ın vefakar okuyucularına borçluyuz. Onlara canı gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonra de okuyucularımızın teveccühüne mazhar olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğimize söz veriyoruz."

Milat Gazetesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sadece doğru ve haklıdan yana haber verme kaygısıyla sizlere ulaşma ilkesinden taviz vermeyecek. Sizlerden alacağımız güçle, hep birlikte daha nice güzel yıllara...