Yeni Türkiye de gençlik politikaları

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Genç Yazarlar Birliği tarafından 'Yeni Türkiye de Gençlik Politikaları' konulu konfrerans düzenledi.

Miktat Çakar / Istanbul

Gençlik Kuruluşları İcra Kurulu üyesi Mustafa Alpay " Yeni Türkiye de Gençlik Politikaları" konulu konferansa konuşmacı olaraka katıldı.

Konferansta gerçekleşmesi gereken gençlik politikaları hakkında bilgi vererek devlet- sivil toplum ve ebeveyn iş birliğinin önemine vurgu yapan Alpay, 'Gençler Bugünümüzdür ' sloganımızla gençliğe farklı bir bakış açısı kazandırılmalıdır dedi.
Konuşmasına dünya gençlerine de değinen Alpay şöyle devam etti:
Sadece ülkemiz değil tüm mazlum coğrafyalara el uzatacak bir gençlik için duacıyız ve çalışacağız. Mesele bizim için Filistinli çocuğun attığı taş olabilmektir bunun için gayret ediyoruz. Manevi kalkınma olmadan maddi kalkınma insanlığa saadet getiremez bu sebepten gençlerimizin manevi ve maddi kalkınmalarını eş zamanlı olarak sürdürmek mecburiyetindeyiz. Gençlerimizin sanal bağımlılıktan kurtulması için onlara spor alanları ve bilim teknoloji alanlarında çalışmalar yapacakları sahalar açmak zorundayız dedi.

Konferan sonunda Genç Yazarlar Birliği Başkanı Ertuğrul Çağatay Köse katılımından dolayı Mustafa Alpaya plaket taktim edip, teşekkür etti.