Yeni iPhone'ların isimleri ortaya çıktı

iPhone serisine katılacak olan 3 yeni telefonun isimleriyle ilgili yeni bir iddia daha ortaya çıktı. Bir oyun geliştiricisi olan Steven Troghton-Smith attığı tweet ile yeni modellerin isimlerini açıkladı.

Apple'ın yeni amiral gemisinin ismi çok büyük bir ihtimalle iPhone'un 10. Yılı nedeniyle iPhone X olacak. Ancak diğer çıkacak olan iki model için isim tartışmaları hala devam ediyor.

Bir oyun geliştiricisi olan Steven Troughton-Smith'in paylaştığı tweette yeni çıkacak 3 iPhone modelinin isimlerini iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X olacağını açıkladı.

Bu modellerin isimleri sadece bir kod içerisinde geçiyor ve onaylanmadı. Ancak iPhone'un 10. Yılı nedeniyle çıkacak modellerden bir tanesinin adının iPhone X olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Apple'ın yazılımlar içine koyduğu bu isimlerin sadece bir kod adı olma ihtimali de bulunuyor. Yani çıkacak 3 yeni modelin isimleri daha farklı olabilir.

Büyük tanıtıma sayılı günler kala internet dünyasında binlerce farklı spekülasyon dönüyor. Ancak en tutarlı olan model ismi iPhone X gibi görünüyor.

Bu isimler iOS 11'in cumartesi günü gelen beta güncellemesindeki bir kod ile ortaya çıktı. Yeni modellerin tanıtımı yapılana ürün isimleri ile ilgili tartışmalar devam edeceğe benziyor.