Yalana, dolana, iftiraya bir tepki de İBB çalışanlarından

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki hizmetleri algı operasyonuna alet ederek israf olarak yansıtmasına İBB çalışanlarından tepki geldi. Saraçhane’de yapılan açıklamada “Emeklerimiz hiçe sayılarak hedef gösteriliyoruz.” denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun yalanlarına tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu’nun art arda gelen yalanları İBB çalışanlarını da isyan ettirdi. Saraçhane’deki belediye binası önünde toplanan çalışanlar, yaptıkları açıklamayla isim vermeden Ekrem İmamoğlu’nun algı operasyonlarına cevap verdi.

“Emeğimiz organize biçimde yıpratılmaya çalışılıyor”

Çalışanlar adına açıklamayı İBB Trafik Radyo Koordinatörü, Murat Kazanasmaz yaptı. Kazanasmaz, “Son günlerde yaşananlar hakkında binlerce İBB çalışanı adına çağrı yapıyorum. Biz İstanbul için varız. Kutsal gördüğümüz görevimizi büyük bir azimle ve titizlikle sürdürüyoruz. Fakat emeğimizin organize biçimde yıpratılmaya çalıştığını görüyoruz. İBB çalışanları iftiralarla hedef gösteriliyor.” ifadelerine yer verdi.

“Yüzlerce hizmet ve faaliyet algı operasyonu ile ‘israf’ kavramına sıkıştırılıyor”

“Yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile ‘israf’ kavramına sıkıştırma insafsızlığı gösterenleri kınıyoruz” denilen açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, İstanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı İBB’yi yıpratmaktan, İstanbulluya hizmet eden binlerce İBB emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın tam metni şu şekilde: