Türk Telekom'dan GAMEON ile PUBG'de GAMEON Kasası her ay hediye

Türk Telekom'un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla artıran GAMEON markası, oyuncular için özel olarak tasarlanmış yeni avantajları sunmaya devam ediyor.

Şirketin açıklamasına göre, GAMEON markası, son yılların en popüler oyunlarından biri olan "PUBG: Battlegrounds"ta oyunculara yönelik yeni bir avantaj sunuyor: GAMEON Kasası. Bu özel kasayla oyuncuların tarzına ve performansına destek sağlanıyor. GAMEON üyeleri, bu özel kasaya ücretsiz sahip olma imkanına sahip oluyor.

Türk Telekom GAMEON, yeni oyun içi içerikleriyle oyun keyfini artırıyor. Battle Royale türünün yaratıcısı ve Türkiye'nin "en popüler" PC oyunlarından "PUBG:Battlegrounds"ın yayıncısı Krafton ve GAMEON iş birliğine giderek GAMEON'lulara yeni bir kasa sunuyor.

Türk Telekom GAMEON ile oyuncular yeni imajlar oluştururken birbirinden özel kampanyalar ile oyun deneyimini artırıyor. PUBG GAMEON Kasası'nda yer alan Superstar sweatshirt, Superstar şort ve oyun içi alışverişte kullanılabilecek bir adet altın G-COIN'e GAMEON'lular her ay ücretsiz sahip olabiliyor.

Açıklamaya göre, 24 Mbps üzeri hızlı pakete sahip evde internet müşterileri, PUBG TCKN yazıp "6262" ye SMS göndererek GAMEON Kasası'nı her ay ayda bir kez ücretsiz alınabiliyor.