TÜİK'ten MÜSİAD'a anlamlı ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp, MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanı Seçilen Abdurrahman Kaan' ı ziyaret etti.

TÜİK İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp, son yapılan Genel Kurulda MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanı seçilen Abdurrahman Kaan' ı MÜSİAD Genel Merkezinde ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Ziyarette MÜSİAD' ın önemine vurgu yapan Gökalp, " MÜSİAD gibi Sivil Toplum Kuruluşlarımızın varlığı ülkemizin sanayisinin ve ihracatının daha da büyümesi noktasında güven veriyor. Ülkemiz için daha fazla çalışmak ve üretmek zorundayız. Bu noktada biz TÜİK İstanbul Bölge Müdürlüğü olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye hazırız. Sayın Genel Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını yüce Allah'tan temenni ediyor ve kendisine muvaffakiyetler diliyorum " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise TÜİK'in önemine dikkat çekerek " TÜİK'ten elde ettiğimiz veriler ile önümüzü daha rahat görebiliyoruz. TÜİK' e her türlü desteği vermeye hazırız. Sayın Bölge Müdürümüze iyi dilekleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim " şeklinde konuştu.