TÜİK İstanbul Bölge Müdürlüğü 2016 yılının birincisi oldu

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından Bölge Müdürlükleri Performans Değerlendirme sonuçları açıklandı. İstanbul Bölge Müdürlüğü 26 Bölge arasından 1. oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) her yıl olduğu gibi bu yılda Bölge Müdürlükleri Performans Göstergeleri sonuçlarını açıkladı. İstanbul Bölge Müdürlüğü 2016 yılının 1.si oldu.

TÜİK bünyesinde bulunan 26 Bölge Müdürlüğünün başarı sıralamasını her yıl düzenli olarak;

Uluslararası standartlarda istatistiklerin üretilmesi, Kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve verimliliğin artırılması, Kurumun işbirliği kapasitesi ve koordinasyon rolünün güçlendirilerek kurumsal etkinliğin artırılması,

amaçları kapsamında ölçüyor.

Bölge Müdürlükleri Performans Sistemi ile yapılan değerlendirmeler sonucunda 2016 yılının 1. si İstanbul Bölge Müdürlüğü oldu.

Marmaris'te gerçekleşen 26. Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısında Kurum Başkanı Mehmet Aktaş, sonuçların açıklanmasının ardından İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp' e Teşekkür Belgesini ve İstanbul Bölge Müdürlüğü'nün 1.'lik plaketini takdim etti.

Konu ile ilgili düşüncelerini sorduğumuz TÜİK İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp, " Bal Peteği Yönetişim Sistemi Modelini " uygulamaya koyduğumuzdan beri Bölge Müdürlüğümüz Kurum Başkanlığınca yapılan değerlendirmelerde istikrarlı bir yükseliş yakaladı. Bu yılda 1. sırada yer aldık. Bu personelimizin gayretli ve azimli çalışmaları sonucunda alınmış bir neticedir. Tüm personelimizin emeğine, yüreğine sağlık. Devletimize en güzel şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. ALLAH devletimize hizmet konusunda hepimizin gayretlerini artırsın " dedi.

Bölge Müdürü İsmail Gökalp, İstanbul Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 koordinatörlükte yaptığı toplantılarda İstanbul' un 1. sırada yer almasından dolayı personellerine teşekkür etti ve başarılı çalışmaların artarak devamlılığı temennisinde bulundular.