Teröristlerin toplandığı otobüs durağına kamyonla saldırı!

Tel Aviv'de MOSSAD karargahı yakınlarında bir kamyon İsrail askerlerinin bulunduğu otobüs durağına çarpmıştı. Saldırıya ilişkin Hamas açıklama yaptı.

Filistin İslami Cihad Hareketi, Tel Aviv'de İsrail Askeri İstihbarat Birimi (8200) asker ve subaylarına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı "kahramanca" olarak nitelendirdi ve tebrik etti. Hareketin yaptığı açıklamada, bu eylemin, Siyonist İsrail'in Filistin halkına, özellikle Gazze'nin kuzeyinde işlediği katliamlara karşı bir misilleme olduğu belirtildi.

Açıklamada, Filistin halkının direniş azmi ve iradesinin bu tür operasyonlarla ortaya çıktığına vurgu yapıldı. Ayrıca, Batı Şeria, Gazze, Güney Lübnan, Yemen ve Irak'taki direniş unsurlarının, İsrail'e karşı mücadelesini sürdüreceği ve daha fazla darbe indirmeye hazırlandığı ifade edildi.

Filistin İslami Cihad Hareketi, işgal altındaki topraklarda mücadelenin devam edeceğini vurgularken, Filistin halkının cihad ve direniş ruhunu selamladıklarını belirtti. Hareket, şehitlerin cennete kabul edilmesi için dua etti ve "Zafer ya da şehadet" yolunun takipçisi olduklarını yineledi.

Tel Aviv'de MOSSAD karargahı yakınlarında bir kamyon İsrail askerlerinin bulunduğu otobüs durağına çarptı. En az 10'u ağır 50 kişi yaralandı. https://t.co/TZ0wU0kUJl pic.twitter.com/cQAOIpm9jl

— Milat Gazetesi (@MilatGazete) October 27, 2024