Terör biterse bizi hiçbir güç tutamaz

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, ''Çözüm Süreci''nin önemine işaret ederek, ''Türkiye bu sorunlarını çözerse, bu terör belasını geride bırakabilirsek, bizi hiçbir güç tutamaz'' dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndan düzenlenen ''5. Alışveriş Merkezi Yatırımları Konferansı''nın açılışında sektör temsilcilerine hitap etti.

Türkiye'nin bir ''Çözüm Süreci''nden geçtiğini hatırlatan Bağış, ''Milli Birlik ve Beraberlik Projesi'' ile sadece belli bir kesimin değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tümünün, anayasal eşitlik platformunda, huzur içinde yaşayacağı bir ülkeyi hedeflediklerini anlattı. Bağış ''Çözüm süreci çok önemli. Türkiye bu sorunlarını çözerse, ki çözmek için ne kadar çok çaba sarf ettiğimizin sizler de farkındasınız, bu terör belasını geride bırakabilirsek, bu ülkede tarih boyunca olduğu gibi birlikte huzur içinde ter döküp üretip daha refah ve zenginlik içinde yaşamayı ortaya koyabilirsek, bizi hiçbir güç tutamaz'' diye konuştu.