Suyu iyice ısındı

​Seçim öncesi camilerde Kuran okurken poz veren CHP'li Ekrem İmamoğlu her fırsatta gerçek yüzünü gösteriyor. Partisi CHP'nin toplum ahlakına ve örfüne ters tüm fiillerini İBB'de hayata geçiren İmamoğlu LGBT ve çıplaklık sergileri açarken Hamidiye Su üzerinden de Osmanlı düşmanlığı yapıyor.

Haber: Özlem Doğan

Milletin dini ve kültürüyle 100 yıldır savaşan CHP zihniyetinin temsilcisi Ekrem İmamoğlu, İBB’yi CHP dejenerasyonunun bir parçası haline getirdi. Seçilmeden önce vatandaşın gözünü boyamak amacıyla cami cami dolaşan İmamoğlu, modern sanat adı altında LGBT sergileri açıp çocuklara, gençlere çıplaklık ve sapkınlık propagandası yapıyor. CHP’li İBB yönetimi, halkın günlerdir süren tepkisine rağmen Feshane’deki sapkın sergiye sahip çıkarak serginin devam edeceğini açıkladı. Ayrıca yeni bir skandala daha imza atarak Türk milletinin tarihine yeniden saldırdı.

CHP’nin Abdülhamid Han'a kini

Tek parti döneminde Abdülhamid Han’ın halk için yaptırdığı tüm eserlerden tuğrasını kazıtan faşist CHP’nin günümüz temsilcileri de Hamidiye Su’yun adını değiştirmek için harekete geçti. Vefatının üzerinden 105 yıl geçmesine rağmen Abdülhamid ismine tahammül edemeyerek hatıralarına musallat olan CHP’li İBB’nin bu yöndeki ilk icraatı 2021 yılında jandarmanın yaptığı denetimlerde ortaya çıkmıştı. Şile’deki bir fabrikada çok sayıda su borusuna rastlanmış, yapılan incelemelerde boruların uzandığı doğal kaynak su dolum tesisine kuyu suyu aktarıldığı tespit edilmişti. Ayrıca fabrikanın 31 Mart seçimlerinde CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkan adayı olan Emel Bilenoğlu’nun eşi Cafer Bilenoğlu ile ortağı Murat Tükenmez’e ait olduğu, suların ise vatandaşa Hamidiye Kaynak Suyu diyerek satıldığı belirlenmişti.

Şimdi de adını silmek istiyorlar

Vatandaşın uzun yıllardır tercih ettiği Hamidiye Su’yun tadını bozan İBB yönetimi şimdi de iştiraklerinden Güven Su üzerinden bir başka oyunu sahneye koydu. Hamidiye Su’yun pazardaki payını azaltarak marka değerini piyasada düşürmeyi planlayan CHP’li İBB, HMD adlı yeni su markasıyla Hamidiye adının üretimine son vermenin peşine düştü. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan İBB yönetimi ikinci marka bahanesinin ardına sığınsa da asıl niyetini gizleyemedi. Göreve gelir gelmez türbeler ve Osmanlı eserleri semti Sultanahmet’te şarkılı eğlence düzenleyip Leman Sam’a göbek attıran İmamoğlu, Sultan Abdülhamid türbesinin önüne saygı için yapılan ışıklı sistemi de iptal etmişti.