Survivor Hakan Hatipoğlu hakkında karar verildi Hakan Hatipoğlu kimdir?

Acun Ilıcalı, sakatlığı nedeni ile Survivor''dan uzak kalan Hakan Hatipoğlu''nun geri döneceğini ancak 1 ay yarışmalara katılamayacağını açıkladı. Peki Turabi''nin ezeli rakibi Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu kimdir? Yarışmada talihsiz bir kaza geçiren Hakan Hatipoğlu son durum nasıl? İşte detaylar...

Survivor 2018'de en çok merak edilen soru yanıtını buldu. Survivor gönüllülerinin dönüşünün merakla beklediği Hakan Hatipoğlu hakkında karar açıklandı. TV 8'in sahibi ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, sakatlığı nedeni ile yarışmadan uzak kalan Hakan Hatipoğlu'nun geri döneceğini ancak 1 ay yarışmalara katılamayacağını açıkladı. Bu zaman diliminde ise Hakan'ın yerine 2 yeni ismin yarışmaya katılacağı bildirildi.

HAKAN HATİPOĞLU GERİ DÖNÜYOR Survivor 2018'de yarışmada sakatlanan Hakan Hatipoğlu'nun doktor kontrolü sonrası yarışmaya dönebileceği açıklandı. Bu haber Gönüllüler Takımında büyük bir sevinçle karşılandı.

HAKAN HATİPOĞLU YARIŞMALARA 1 AY KATILAMAYACAK Doktor gözetiminde yarışmaya dönecek olan Hakan'ın yaklaşık 1 ay boyunca hiçbir yarışmada yer alamayacağı bildirildi. Acun Ilıcalı, Hakan'ın yerine adaya geleceği daha önceden bildirilen yedek yarışmacıların katılacağını açıkladı.

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşındadır sorusu birçok izleyici tarafından oldukça dikkat çeken konular arasında yer almaya devam ediyor. Turabi ve Hakan arasında yaşanan gerilimin ardından izleyiciler Hakan Hatipoğlu hakkında kişisel bilgileri merak ediyorlar. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu kimdir sorusu birçok kişi tarafından en çok merak edilen isimler arasında yer almaya devam ediyor. İşte, Hakan Hatipoğlu hakkında bilgiler.

28 Kasım 1979 tarihinde doğdu. İstanbul Burgazada'da büyüdü. Aslen Çanakkaleli'dir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2009 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı. Bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlendi.

Dizi sektöründe de boy gösteren Hakan Hatipoğlu 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmış, adada 17 hafta kaldıktan sonra yarışmada 6'ncı olmuştur.

Survivor 2018'in iddialı isimlerinden Hakan Hatipoğlu, yarışmaya katılmadan önce 'Tecrübelerime güveniyorum' dedi.

All Star takımından Nihat Doğan ile Gönüllüler takımında Hakan Hatipoğlu'nın mücadelesinde talihsiz bir kaza yaşandı. Parkurda başını çarparak yaralanan Hakan Hatipoğlu Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hakan'ın tedavisine hastanede devam edileceği açıklandı.

Bir sonraki yarışmada ise iki takımın erkekleri konforlu ada ödülü için karşı karşıya geldi. Hilmi Cem ve Adem'in Gönüllüler'den Melih ve Anıl'a karşı verdiği mücadeleyi All Star takımı kazandı.