Şirinevler'de bir binada patlama

İstanbul Şirinevler'de doğalgaz kaynaklı olduğu tahmin edilen bir patlama meydana geldi. 1 ölü, 4 yaralı Yaşanan şiddetli patlamanın ardından İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Valilik açıklamasında şunlar kaydedildi: Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır. Patlamanın gerçekleştiği dairePatlamanın gerçekleştiği daire "Yaşanan patlama tüm Bahçelievler'de duyuldu" Yaşanan patlama sonrası açıklamalarda bulunun Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır şunları kaydetti: Doğalgaz patlaması yaşandı bunun neticesinde yangın başladı. İlk belirlemelere göre bir vatandaşımız rahmetli oldu, iki vatandaşımız yaralandı. Yaşanan patlama tüm Bahçelievler'de duyuldu. Çevredeki binalar tahliye ediliyor Yaşanan patlamanın ardından güvenlik gerekçesiyle çevredeki binalar tahliye ediliyor. Ekiplerin binadaki müdahalesi sürüyor.

Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan bir binanın 5. katındaki dairede, gaz sıkışması nedenle bir patlama meydana geldi.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk bilgilere göre yaralıların olduğu bildirilmiştir.

Ekipler, binadaki müdahaleleri sürdürmektedir. Patlamanın nedeni ve ayrıntıları daha fazla inceleme sonucunda netleşecektir.

'Yaşanan patlama tüm Bahçelievler’de duyuldu'

Yaşanan patlama sonrası açıklamalarda bulunun Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır şunları kaydetti:

"Doğalgaz patlaması yaşandı bunun neticesinde yangın başladı. İlk belirlemelere göre bir vatandaşımız rahmetli oldu, iki vatandaşımız yaralandı. Yaşanan patlama tüm Bahçelievler’de duyuldu."

2'si ağır 4 yaralı

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde bir binada meydana gelen ve doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Çevredeki binalar tahliye ediliyor

Yaşanan patlamanın ardından güvenlik gerekçesiyle çevredeki binalar tahliye ediliyor.