Silahların çiçek açmasını bekliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, ''Artık bahar aylarına geldiğimiz bugünlerde silahların çiçek açmasını beklemek herhalde herkesin en büyük arzusudur'' dedi.

Türel, AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Dobruca Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimler öncesinde Büyükşehir Yasası'nın ayrıntılarını teşkilat üyeleriyle paylaşmak için böyle toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Teşkilatın yerel yöneticileri ve Bursa milletvekilleriyle üç saate yakın bir toplantı yaptıklarını, son derece başarılı geçtiğini ifade eden Türel, şöyle konuştu: ''Bütün Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da bütün belediyeleri kazanmak gibi bir hedefimiz var. 2014 martında, bin 392 belediye başkanını belirlemek için halkımız sandık başına gidecek. Bizler yerel seçimlerle ilgili süreci, 30 Mart 2009'da yani önceki yerel seçimlerin bittiğinin ertesi günü başlatmıştık. O süreç devam ediyor. Bu süreçte her belediyeyi kazanmak an büyük arzumuz. Bugün Türk siyasetinde 'AK Parti Belediyeciliği' diye bir tanım vatandaşlarımız tarafından dile getiriliyor. AK Parti belediyeciliğinin karşılığı başarıdır. Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışıdır. Halkın gönlünü kazanmaya yönelik davranış biçimidir.''