Şeyh bu kez uçamadı!

Uşşaki lideri Fatih Nurullah manevi anlamda liderliği Ahmet Davutoğlu'na verdiklerini belirtip artık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görev süresinin sona erip çekilmesi gerektiğini söylemişti.

Sözde şeyh Fatih Nurulllah'ın bu söylemleri, Amerika, İngiltere, İsrail ve güdümündeki FETÖ, Sol ve Doğan medya ile destekçisi şer cephenin beklentileri ile kesişmesi tepkilere yol açmıştı.

Kendisini gaybın anahtarlarının elinde olduğu şeklinde lanse edip Davutoğlu'na başkanlığı verdiğini iddia eden Uşşaki liderinin gaybi bilen değil bir şarlatan olduğu da ortaya çıktı.

Burnunun dibini görmekten aciz insanların gaybe dair bu haberleri vermesi kendisi ile birlikte hareket eden ve irtibat halinde olduğunu iddia eden şeyh müsveddelerinin de bir İngiliz projesi olduğu ve bir şey bilmedikleri görüldü.

Sözde şeyhin manevi alanda Davutoğlu'na verdiği başkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maddi planda alması ile birlikte şeyhin gaipten gelen haberlerinin de palavra olduğu ortaya çıkmış oldu.

1980 Anayasasını Kenan Evren'in yazdırdığı, Kenan Evren'in yaptığı darbeye Amerika "bizim oğlanlar iş başardı" deyip sahiplenirken Fatih Nurullah 82 Anayasasını sanki Müslümanlar yapmışçasına sahiplendi ve değiştirilmesinin yanlış olduğunu vurguladı.

80 darbesi ve darbe anayasası milyolarca Müsülamana zindan hayatı yaşatmasıyla biliniyor. 82 Anayasasından alınan güç ile milyonlarca öğrenci başörtüsü sorunu ile karşılaşır, kamudan atılır ve orduda Kemalist dinsiz eğitim hakim kılınıp inançlı insanların atıldığına herkes şahit olmuştu. Bu anayadan alınan güçle Refah Partisi kapatılmış, RAhmetli Erbakan yasaklı duruma düşürülmüş, İmam Hatipler katsayı engeli gibi zulümlerle kapatılma aşamasına gelmişken şarlatan Fatih Nurullah, Mehmet Kırkıncı'nın rüyasında Hz. Ali'yi görüp "kalkın anayasa yapın" dediğini ve bunun üzerine Anayasanın yazıldığını iddia etti. Müslümanlara kan kusturan anayasaya kutsallık atfetmesi, değişmesine karşı çıkması ile Can Dündar'ın ile aynı noktada birleşmeleri Fatih Nurullah'ın da Fethullah Gülen gibi bir Amerikan-İsrail-İngiltere projesi olduğu yorumlarına yol açtı. Dikkat edilirse bu şarlatanların dini argümanı ya bir şeyh, ya bir cemaat lideri veya gördükleri rüya ve hayaller...Bunlar Kur'an ve sünnetten habersiz olmaları bir tarafa Kur'an ve Sünnet'i unutturma adına alternatif bir dini ortaya koymak ve Müslümanları birbirine kırdırma misyonu içinde oldukları su götürmez bir gerçek.

Davutoğlu'ndan alınan başkanlıktan sonra müsvedde Fatih'in de cemaati kandırmaktan vazgeçip cemaatle eş değer bir şekilde imamın arkasında saf tutması bekleniyor.

Kaynak: Dinihaberler.com